Çalışkan Belediye Başkan Yardımcısına eşinden sitem

Çalışkan Belediye Başkan Yardımcısına eşinden sitem

Sarıyer Belediyesi’nin 4 biriminden sorumlu Başkan Yardımcısı İsmail Erdem, sorumluluk alanındaki işlerin yoğunluğundan dolayı başını kaşıyacak zamanı olmayan biri. Bu nedenle işine daha çok zaman ayırmak zorunda kalan her insan gibi o da özel yaşamından

Sarıyer Belediyesi’nin 4 biriminden sorumlu Başkan Yardımcısı  İsmail Erdem, sorumluluk alanındaki işlerin yoğunluğundan dolayı başını kaşıyacak zamanı olmayan biri. Bu nedenle işine daha çok zaman ayırmak zorunda kalan her insan gibi o da özel yaşamından ödün vermek zorunda kalıyor. Bunu da resim kursuna gidip, yaptığı tablo ile sergiye katılan eşi Kıymet Erdem’in sitem dolu sözleri tasdikledi.

Sarıyer Belediye binasında açılan “Gönülden ele, elden size” adlı sergide “Gözler” tablosu ile yer alan Kıymet Erdem, “Eşinizin de gözlerini çizecek misiniz?” sorusuna, “Yüzünü görmüyorum ki, gözlerini çizeyim” diyerek, sitemkar bir cevap verdi.

Bu sırada Başkan Yardımcısı İsmail Erdem’le birlikte sergiyi gezen Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, Kıymet Erdem’in yanına gelerek, tebrik etti. Kıymet Erdem de yaşanan kargaşa da kısa süreli de olsa eşinin yüzünü görmüş oldu.

Öte yandan Başkan Yardımcısı İsmail Erdem, Sarıyer Belediyesi’nin en faal birimlerinden olan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Araştırma-Geliştirme Müdürlüğü’nden Sorumlu olarak 3 yıldan beri görev yapıyor. Aynı zamanda CHP Sarıyer Belediye Meclis Üyesi olan Erdem, siyasetle birlikte kamu görevini başarıyla yürütüyor.

Tuncay Dağlı-Sarıyer Kent

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.