CAMİLER BAYRAMA HAZIRLANIYOR

CAMİLER BAYRAMA HAZIRLANIYOR

Gaziosmanpaşa Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ilçedeki camilerde temizlik çalışmalarına hız kazandırdı.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, ilçe genelindeki camilerin düzenli olarak temizlendiğini belirterek, Kurban Bayramı öncesinde de temizleme işlerinin devam ettiğini söyledi. Vatandaşların sağlıklı ve huzurlu bir şekilde ibadet edebilmeleri için düzenli olarak camilerde iç ve dış mekân temizliği yaptıklarını belirten Usta, "Gaziosmanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Kurban Bayramı öncesinde de temizlik işlerine devam ediyor. 3 ayrı grup halinde ilçe genelindeki camilerin tamamını düzenli bir program dahilinde temizleyen ekipler, camilerdeki halıları yıkayarak ibadetlerin daha nezih ortamlarda yapılmasını sağlıyor"dedi.

İlçedeki cadde ve sokakların düzenli olarak temizlendiğini, bununla birlikte cami temizliklerinin de düzenli olarak yapıldığını belirten Usta, "Gaziosmanpaşa Belediyesi olarak camilerimizin temizliğini yapıyoruz. Mutlaka her 15 günde bir camilerimize girerek genel temizliğini yapıyoruz. Otomatik yıkama makineleri cami halılarımızın tamamını mutlaka yıkıyoruz. Mübarek Kurban Bayramı öncesi bütün camilerimizi temizliyoruz. Böylelikle vatandaşlarımızın çok daha nezih ve temiz bir ortamda ibadet etmesini sağlayacağız" ifadelerini kullandı.


Kaynak: istanbulajansi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.