Can Bonomo, 17 Temmuz Pazar akşamı Turkcell Vadi Açıkhava Sahnesi’nde Türkiye’nin önde gelen sanatçılarını sevenleriyle buluşturan Biletinial için sehnedeydi.

Can Bonomo Turkcel Vadi İstanbul’u ayağa kaldırdı

Can Bonomo, 17 Temmuz Pazar akşamı Turkcell Vadi Açıkhava Sahnesi’nde Türkiye’nin önde gelen sanatçılarını sevenleriyle buluşturan Biletinial için sehnedeydi.

4 Mayıs tarihinden itibaren Turkcell Vadi Açıkhava Sahnesi’nde aralarında Cem Adrian, Yıldız Tilbe, Yaşar gibi dev isimleri ağırlayan Biletinial Yaz Konserleri kapsamında 17 Temmuz Pazar akşamı radyocu, şair, söz yazarı, besteci, oyuncu Can Bonomo rüzgarı esti.

Son dönemde söz ve müziği kendisine, düzenlemesi ise Can Saban'a ait olan teklisi "Gazapistan" şarkısı ve video klibi ile öne çıkan Bonomo, şarkılarını yaklaşık 2 bin 500 dinleyeci ile birlikte seslendirdi.  En yeni akustik şarkılarını da sahnede dinleyicileri ile paylaşan Bonomo, konserinde şiirlerinden örnekler de okudu.

Şarkılarını, dans performansıyla zenginleştiren Bonomo,  sahnede aralarında  Tastamam, Bulunmam Gerek, Dem, Meczup, Hikayem Bitmedi ve Gazapistan’ın da yer aldığı şarkılarını seslendirdi. Bonomo, dinleyicilerinin isteği ile sadece konserlerinde çaldığı akustik şarkılarını de seslendirdi.

2011’de ilk albümü olan “Meczup” ile hayatımıza giren sanatçı Can Bonomo, başarılı canlı performansı ile herkesi kendine hayran bıraktı. Yatsı ezanın okunması sırasında konserine ara veren Bonomo,  dinleyicileri arasında yer alan hayranlarının doğum gününü de kutladı.

Müziğe sekiz yaşında gitar çalarak başlayan Bonomo, 2011’de çıkardığı ilk albümü “Meczup” ile hayatımıza girmişti. Farklı ve yenilikçi tarzıyla dikkat çeken ve bugüne kadar Meczup, Aşktan ve GaripliktenBulunmam GerekKâinat Sustu ve Ruhum Bela albümlerine imza atan Can Bonomo’un imzasını taşyan 3 şiir kitabı da bulunuyor. Sanatçının ilk şiir kitabı, 2013 yılında çıkardığı ve düzenlemesini Küçük İskender'in yaptığı “Delirmek Belirmektir” adını taşıyor. Bunu 2016 yılında yayımlanan ikinci kitabı "Şu Sevdalar Tevatürü" 2018 yılında ise "Parya Koma" kitabı izledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.