ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ANILDI

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ANILDI

18 Mart 2023

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. yıl dönümünde Küçükçekmece Belediyesi, düzenlediği etkinliklerle Çanakkale Şehitleri’ni andı.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, 18 Mart mesajında, ”Çanakkale ülkemizin bağımsızlık , kurtuluş mücadelesidir! Büyük bir yokluk ve zorluk içerisinde, milletçe gösterilen birlik ve fedakarlıkla kazanılan Çanakkale Zaferi'nin 108. yılı kutlu olsun. Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Çanakkale'yi geçilmez kılan tüm kahramanlarımızı saygı, sevgi ve rahmetle anıyorum” ifadelerine yer verdi.

Çelenk töreni ardından şehit ziyareti

Başkan Çebi ve beraberindeki ilçe protokolü,sabahın erken saatlerinde Küçükçekmece Belediye Başkanlığı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. Ardından Kanarya Mezarlığı’ndaki Şehit Jandarma Komando Erdal Çınar, kabri başında ziyaret edildi.

Öğrenciler, hazırladıkları etkinliklerle duygulandırdı 

Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün düzenlediği şehitleri anma programı Atakent Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşti. Şef Erdal Şahin yönetiminde performans sergileyen Bilgi Evleri ve Çocuk Üniversitesi’nin Çocuk Korosu çeşitli türküler seslendirerek, şiirler okudu. Programa, öğrenciler ve aileleri büyük ilgi gösterdi. Çanakkale Zaferi’nin, özellikle genç nesillere anlatılması amacıyla düzenlenen programda öğrencilerin sahnelediği tiyatro oyunları ise katılımcıları derinden etkiledi.

 

ch4llmtekw3oyucktap8sqra.jpg

rwdjc8qnonx2sgj1hucxgthw.jpg

og4qduec3vjqxfsw7ult1mi6.jpg

kj6dn3rxm2tlej7aqbvko8c4.jpg

7tge8bhI3mj6jypwwagbenuf.jpg

gpkcjtduxvfnkxqldwmp9ley.jpg

wdztgaysdvzce7b1mkslhlft.jpg

d5xffoqewlovrh8wc6k4Iyym.jpg

ddvs0jlkuw9ngvfhmrn4Ihut.jpg

7gqjuyzixr2fnkbwxqa8lg5h.jpg

pb8caarh6vobtknxcdkwqi2y.jpg

clmzaguietjw6k3gx7tqdzpk.jpg

nspabqzxd6wa5fwz8nj2ghem.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.