CANAN KAFTANCIOĞLU: “TERÖRE, TERÖRİZME İNAT; DAHA ÇOK DEMOKRASİYİ ÇOĞALTMAYA İHTİYAÇ DUYDUĞUMUZ GÜNLERDEYİZ”

CANAN KAFTANCIOĞLU: “TERÖRE, TERÖRİZME İNAT; DAHA ÇOK DEMOKRASİYİ ÇOĞALTMAYA İHTİYAÇ DUYDUĞUMUZ GÜNLERDEYİZ”

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç ve beraberindeki heyetle birlikte, İstiklal Caddesi’nde bombalı terör saldırısının yaşandığı yere karanfil bıraktı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç ve beraberindeki heyetle birlikte, İstiklal Caddesi’nde bombalı terör saldırısının yaşandığı yere karanfil bıraktı. Kaftancıoğlu, “Biz bu süreçte teröre inat, terörizme inat daha çok yan yana durmaya, daha çok kucaklaşmaya ve demokrasiyi hep beraber daha çok çoğaltmaya ihtiyaç duyduğumuz günlerdeyiz” dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç ve beraberindeki heyet ile birlikte; dün İstanbul İstiklal Caddesi’ndeki bombalı terör saldırısının yapıldığı yere karanfil bıraktı. Kaftancıoğlu, saldırıda hayatını kaybedenlerin yakınlarıyla, ailelerine sabır ve başsağlığı; yaralananlara da acil şifalar diledi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.