ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI ALPER TAŞDELEN'DEN BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'E ZİYARET

ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI ALPER TAŞDELEN'DEN BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'E ZİYARET

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi Ana Hizmet Binasındaki makamında Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'i ağırladı..

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi Ana Hizmet Binasındaki makamında Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'i ağırladı.
 
Ziyarette Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'e Ankara'nın simgesi olan Hitit güneşinin yer aldığı bir seramik taktim etti. Başkan Gökhan Yüksel de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Taşdelen'e teşekkür etti. 
 
İki Başkan daha sonra Kartal Belediyesi'nin yeni dönemde faaliyete geçirdiği Komşu İletişim Merkezi’ni gezdi. 
 
"Ülkemizin Kaderini Değiştireceğiz"
 
Ziyaretle ilgili konuşan Başkan Taşdelen, "Kartal Belediye Başkanımız Sayın Gökhan Yüksel'i makamında ziyaret edip, başarı dileklerimi ilettim. Yeni kuşak sosyal demokrat belediye başkanları olarak kentlerimizin ve ülkemizin kaderini değiştireceğiz. Kentlerimizi ve ülkemizi her alanda yeniden inşa edeceğiz." ifadelerini kullandı.
 
Başkan Gökhan Yüksel ise, "Başkent Ankara’nın kalbinden gelen Çankaya Belediye Başkanımız Sayın Alper Taşdelen’i misafir etmekten mutluluk duydum. Nazik ziyareti için kendisine teşekkür ederim." dedi.


Kaynak: Kartal Belediyesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.