Çankaya Belediyesi Bu Yıl Da İftar Çadırları Kuruyor

Çankaya Belediyesi Bu Yıl Da İftar Çadırları Kuruyor

Başkan Alper Taşdelen’in göreve geldiği 2014 yılından bu yana her yıl kurduğu iftar çadırlarında 1 milyon 187 bin vatandaşı ağırlayan Çankaya Belediyesi, bu yıl Cebeci ve Dikmen Öveçler’de kuracağı çadırlarda günde 4 bin vatandaşla aynı sofrada buluşacak.

Çankaya Belediyesi, 2014 yılından beri kurduğu iftar çadırlarında bu yıl da binlerce vatandaşı dayanışma sofralarında ağırlayacak. Geçtiğimiz Ramazan ayında, 6 Şubat’ta yaşanan büyük depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta kurduğu 2 iftar çadırının yanı sıra Çankaya’da kurulan üç iftar çadırın binlerce vatandaşla bir araya gelen Çankaya Belediyesi, bu yıl da vatandaşlarla dayanışma gösterecek. Çankaya Belediyesi, bu yıl Cebeci ve Dikmen Öveçler’de kuracağı çadırlarda günde 4 bin vatandaşı iftar sofralarında konuk edecek.

Sosyal demokrat belediyecilik anlayışı ile tüm alanlarda hiçbir ayırım yapmadan siyasi inancı, kökeni, ne olursa olsun halka eşit hizmet götürdüklerini belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Bu yıl Ramazan’da yine paylaşma, dayanışma, birlik ve beraberliği hep birlikte yaşayacağız. Vatandaşımızın iyi gününde de zor gününde de yanında olmak insani görevimizdir. İftar çadırlarımız dayanışmanın ve paylaşmanın bir örneğidir. Belediye her kim olursa olsun halkının yanındaysa gerçek anlamda belediyedir” diye konuştu.

Çankaya Belediyesinin iftar çadırları bu yıl Cebeci Cami önüne ve Öveçler’de Huzur Kapalı Pazar Yeri yanına kurulacak. Vatandaşlarla 11 Mart 2024’te ilk iftar yapılacak. 

gvzeqfar3oftjkslmwyzahun.jpg

0zmtmyIdxbbkf6qg7yjnoau5.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.