ÇANKAYA BELEDİYESİNDEN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA DANIŞMANLIK HİZMETİ

ÇANKAYA BELEDİYESİNDEN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA DANIŞMANLIK HİZMETİ

Çankaya Belediyesi, üniversite tercihi yapacak gençlere tercih danışmanlığı hizmeti veriyor.  Üniversite adayları, Karacan Akademi iş birliğinde yürütülen danışmanlık hizmetinden 20...

Çankaya Belediyesi, üniversite tercihi yapacak gençlere tercih danışmanlığı hizmeti veriyor.  Üniversite adayları, Karacan Akademi iş birliğinde yürütülen danışmanlık hizmetinden 20 Ağustos’a kadar yararlanabilecek.  

Üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih yapacak gençlere destek veren Çankaya Belediyesi, 20 Ağustos’a dek sürecek danışmanlık desteğini ücretsiz gerçekleştiriyor.

Çankaya Belediyesi Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde kurulan danışmanlık merkezinde, randevu alarak gelen öğrencilere ücretsiz danışmanlık hizmeti verilirken Karacan Akademi bünyesinde uzman 5 rehber öğretmen de öğrencilere sağlıklı ve bilinçli tercihin ipuçları konusunda yol gösteriyor.

Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde 20 Ağustos’a dek her gün 09:30-17:30 saatleri arasında verilen hizmeti ile gençler gelecekleri için en iyi tercihi uzman rehberler eşliğinde yapıyor.

Bir üniversite kenti olan Ankara’da gençlerin geleceklerini belirleme konusunda doğru tercih yapabilmeleri için destek olmaya çalıştıklarını ifade eden Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da ‘Doğru tercihin adresi Çankaya’ dedik. Ücretsiz olarak verdiğimiz danışmanlık hizmeti ile umuyorum ki gençlerimiz istedikleri bölümlere girebilirler” diye konuştu. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.