Çankaya'da 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü

Çankaya'da 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü

Çankaya Belediyesinin bu yıl yedincisini düzenlediği “Kadın Yazarlar Haftası” başladı. 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında düzenlenen etkinliklerde yazarlar Ayşe Başak Kaban, Funda Özyurt ve Burcu Hatiboğlu imza günleri ile yer alacak.

20 Kasım'da başlayan etkinlikler, tiyatro oyunları, forum, paneller ve dayanışma stantlarıyla hafta boyunca Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde Çankayalılarla buluşacak.

Çankaya Belediyesinin bu yıl yedincisini düzenlediği “Kadın Yazarlar Haftası” başladı. 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte, tiyatro oyunları, forum, paneller ve dayanışma stantlarıyla hafta boyunca Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde Çankayalılarla buluşacak. Kadın Yazarlar Haftası süresince de yazarlarla Ayşe Başak Kaban, Funda Özyurt ve Burcu Hatiboğlu söyleşileri ve ardından imza günleri ile yer alacak.

BİR ARADAYIZ!

20 Kasım'da tiyatro oyunu "Bacı mısın, Peri misin, Müz Mü?" tiyatro oyunu ile başlayan ve 21 Kasım'da "Şiddete, Ayrımcılığa ve Nefrete Karşı Bir Aradayız" forumu ile devam eden etkinliklerde dayanışma stantları ve “İstanbul Sözleşmesi İçin Çiziyoruz” atölyesi  de büyük ilgi gördü. Kadın Yazarlar Haftasıyla birleştirilen 25 Kasım etkinlikleri kapsamında, yazar Ayşe Başak Kaban’ın “Ben, Kendim ve Bergen” kitabının söyleşisi ve imza günü de 23 Kasım'da düzenlenecek.

ETKİNLİK TAKVİMİ

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde düzenlenen etkinliklerin hafta boyu sürecek takvimi ise şöyle:

22 KASIM ÇARŞAMBA

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede İnatçı İyimserlik Paneli

Saat:18.00

Hatice'nin Hecesi Tiyatro Oyunu

Saat: 20.30

23 KASIM PERŞEMBE

Ayşe Başak Kaban ( Ben, Kendim ve Bergen)

Söyleşi ve İmza Günü

Saat: 18.00

24 KASIM CUMA

Funda Özyurt (Adanmış Hayatlar)

Söyleşi ve İmza Günü

Saat: 14.00

Burcu Hatiboğlu

Söyleşi ve İmza Günü

Saat: 16.30

mxewdvw2efpprb7qoxsloidl.jpg

xcb5g6dpq7xzeatpyb8lfuny.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.