Çankaya'da Cumhuriyet'in 100. Yıl Coşkusu

Çankaya'da Cumhuriyet'in 100. Yıl Coşkusu

Çankaya Belediyesi, Balgat Pazar Yerini hizmete açarak vatandaşın yıllardır yaşadığı büyük bir sorunu daha çözdü.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “CHP’li belediyeye hizmet ettirmem diyen anlayış yıllar sonra sona erdi” diyerek, alanı kendilerine tahsis eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a teşekkür etti. Çankayalılar, açılışta, DJ Ersin Show ve Koray Avcı'nın verdiği konser ile Cumhuriyet’in 100. Yılını büyük bir coşku ile kutladı.

Çankaya Belediyesi, Balgat’taki pazar alanını tamamen yeniledi. Üzeri kapatılan, otopark alanları ve çevre düzenlemesi yapılan, spor için basketbol potaları konulan ve güneş enerjisi panelleri ile temiz enerji de kullanılacak pazar yeri Çankayalıların yoğun katılımıyla hizmete açıldı. Çankayalılar hem yeni pazar alanını hem Cumhuriyetin 100. Yılını aynı anda kutladı. DJ Ersin, yoğun kalabalığa, cep telefonlarının ışıklarıyla yaptırdığı şov ile geceye renk kattı. Müzisyen Koray Avcı da konseri ile keyifli anlar yaşattı.

HİZMET ETTİRMEM ANLAYIŞI SONA ERDİ

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, konuşmasında, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a teşekkür ederek, şunları söyledi:

“CHP’li belediyeye hizmet ettirmem diyen anlayış yıllar sonra sona erdi. Sayın Yavaş bu arsayı bize tahsis etti. Gerçekten büyük bir sorun giderilmiş oldu. Bundan sonra hem pazarcı esnafımız mutlu olacak hem de buradan alışveriş yapan komşularımız çağdaş koşullarda alışveriş yapabilecek. Burası yalnızca pazar olarak da kullanılmayacak. Konserler, açık hava sinemaları, kermesler ve çeşitli etkinliklerle burayı kent meydanı olarak kullanacağız."

RANTA GEÇİT VERMEYENLER YÖNETİMDE OLURSA KALKINIRIZ

“Şundan emin olun ki halkını düşünen, milleti için çalışan, ranta geçit vermeyen ve boğazından haram lokma geçmeyen insanlar yönetimde olursa bu memleket kalkınır” diyen Taşdelen, “Biz Çankaya'yı böyle yönetiyoruz ve böyle yönetmeye de devam edeceğiz. Bizim birileri gibi müteahhitimiz, taşeronumuz, ağa babamız yok. Bizim halkımız var. Çankaya, belediyeciliğin yüz akı olmaya, halkçı toplumcu belediye olmaya devam edecek” diye konuştu.

CUMHURİYET’İN 100. YILI KUTLU OLSUN

Cumhuriyet’in 100. yılını da kutlayan Taşdelen, “Türk milleti, Atatürk'e her zaman sahip çıkmıştır. Bugün özgür ve bağımsız olarak, kadın erkek bir arada yaşıyorsak bunu Atatürk'e borçluyuz. Tek bir şeye ihtiyacımız var; çalışkan olmak diyen Atatürk’ün yolunda çalışmaya devam edeceğiz. Şimdi Cumhuriyetimizin 100. yılını kutluyoruz. Bu büyük bir onurdur. Atatürk'ün dediği gibi 'En büyük bayramdır', kutlu olsun. Ben de erkenden 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum" dedi.

6eiy2nspv8j9yusa4Izflmt1.jpg

59wbyeu4canjo3zmr21luarm.jpg

2ewtw7rizm0tsgydzpoj1bq9.jpg

p1d6vfj5ahz8nmg2xlrypwmb.jpg

zenzta3jboksg2dbftryuuo1.jpg

bhxp0ewsn6jvaq7yag3czrve.jpg

ouyysI4p2igbzj36e0nxzhwg.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.