Çankaya'da Temizliğin Gecesi Gündüzü Yok

Çankaya'da Temizliğin Gecesi Gündüzü Yok

Çankaya Belediyesi, ilçenin tüm mahallelerinde gecesini gündüzüne katarak temizlik faaliyetlerini sürdürüyor. Belediye 925 personel 125 araç ile Çankaya’nın genelinde temizlik çalışması yapıyor.

Türkiye’nin en büyük ilçe belediyelerinden birisi olan Çankaya Belediyesi, kent merkezi başta olmak üzere vatandaşların temiz bir ortamda yaşamalarını sağlamak için tüm birimleriyle aralıksız çalışıyor. 7/24 esasına göre yapılan temizlik çalışmalarında 125 araç 925 personel görev yapıyor.

ÇÖPLER 21.00’DE DIŞARI

Mühye bölgesindeki temizlik yerleşkesinde yer alan araçlar akşam 21.00 itibarıyla hareket ederek ilçenin dört bir yanına dağılıyor. Çöp konteynırlarını trafik yoğunluğunun en az olduğu zamanlarda boşaltan ekipler, vatandaşlara da kolaylık sağlıyor. Çevre sağlığı için vatandaşların evsel atıklarını 21.00’de çıkarmaları önem taşıyor. 

EKİPLER 7/24 SAHADA

Konteynerleri ve çevrelerini yıkayarak hijyen sağlayan temizlik ekipleri, kolay kullanımlı kompozit çöp torbalarını da sıklıkla değiştiriyor. Belediye ekipleri, ev eşyası ve budama artıklarını da plan dahilinde topluyor. Kent merkezinde gece gündüz aralıksız çalışma yapan ekipler zamansız bırakılan çöpleri ise mini çöp arabalarıyla topluyor.

MOBİL JET YIKAMA İLE JET HİJYEN

İlçe genelindeki çöp toplama ve sokak temizliği çalışmalarını düzenli olarak sürdüren Çankaya Belediyesi, toplu temizlikle sağlıklı bir kent ortamı oluşturmak için çalışıyor. Vatandaşların sağlıklı ortamlarda alışveriş yapmaları amacıyla pazar yerlerinde yürütülen temizlik ve dezenfekte çalışmaları da bölgenin ve pazarın durumuna göre çöp toplama, ilaçlama ve yıkama çalışması olarak sürdürülüyor. İlçedeki konteynerler ve yıkama ihtiyacı bulunan noktalar, 1 ton su kapasitesiyle çalışabilen su tasarruflu ve yüksek basınçlı Mobil Jet Yıkama Aracı ile temizleniyor.

GÜNDÜZ NÜFUSU 2,5 MİLYONU BULAN KENT MERKEZİNDE YOĞUN TEMİZLİK

Başkentin merkezi Çankaya’nın merkezi halini alan ve gündüz nüfusu 2,5 milyonu bulan Kızılay bölgesinde temizlik çalışmalarına yoğunluk veren Çankaya Belediyesi vatandaşın ve esnafın sıkıntı yaşamaması için çaba sarf ediyor. İşletmelerin yoğun olarak faaliyet gösterdiği Kızılay bölgesinde yer altı konteynırlarını hayata geçiren Çankaya Belediyesi çöplerin oluşturduğu kokuyu önlemiş oluyor. Çankaya’nın genelinde direklere astığı çöp torbaları ile de vatandaşların çöplerini kolaylıkla atmalarını sağlıyor. 

luap9wgdtpnoceboy7wjjbv2.jpg

scrteidrnukjldbjgzzmngqe.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.