Çankaya’dan Evde Kuaför Hizmeti

Çankaya’dan Evde Kuaför Hizmeti

Çankaya Belediyesinin vatandaşlara yönelik evde bakım uygulaması kuaför ve berber hizmetini de kapsıyor. Yaşlı, engelli ve hastalığından dolayı evden çıkamayan vatandaşlar bu hizmetlerden yararlanabiliyor.

Çankaya Belediyesi evde bakım hizmetleri kapsamında yürüttüğü evde sağlık hizmeti uygulamasının yanı sıra yaşlı, engelli ve hastalığından dolayı evden çıkamayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara saç kesimi, sakal tıraşı, el ve ayak bakımı ile kişisel bakım hizmeti de veriyor.

Çankaya Belediyesinin Evde Bakım Hizmetleri arasında yer alan kuaför ve berber gibi kişisel bakım hizmetleri devam ediyor. Yaşlı, engelli ve hastalığından dolayı evden çıkamayan vatandaşlar bu hizmetlerden ücretsiz olarak yararlanabiliyor. İhtiyacı olan vatandaşlar 444 06 01 numaralı İletişim Merkezi’ni ya da 0 312 458 89 00/ 1179’u arayarak destek alabiliyor. Hizmetin Belediye tarafından ücretsiz verilmesinin yanı sıra güvenli olması da Çankayalılar için önem taşıyor. Çankaya Belediyesinin yaşlı bireylere sosyalleşme imkanı sağlayan Baharevlerine gelen ziyaretçiler de zaman zaman bu hizmetten yararlanabiliyor. 

da5oltk0r72ndipj3kyzjueo.jpg

a4xg3dmhtfb689qeu0k1vivw.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.