Çankaya Evlerinde Mutluluk Var

Çankaya Evlerinde Mutluluk Var

Çankayalıların ikinci evi olarak hizmet veren Çankaya Evlerinde hobi ve kişisel gelişim kursları tüm hızıyla sürüyor. Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in 21. Yüzyılın halk evleri olarak nitelediği ve 19 yeni Çankaya Evi ile sayısını 27’ye çıkardığı Çankaya Evlerinde mutluluk var. Çankayalılar Zübeyde Hanım Çankaya Evi’nde resimden çiniye, müzikten aşçılık kursuna geniş bir yelpazede eğitim alma imkanı buluyor.

Çankaya Belediyesinin 100’den fazla farklı branşta hobi, kişisel gelişim ve meslek edinme kursları verdiği Çankaya Evlerinde vatandaşlar hoşça vakit geçirme ve sosyalleşme imkanı buluyor. Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen döneminde 19 yeni Çankaya Evi ile sayısı 27’ye yükselen Çankaya Evlerinde her yıl binlerce vatandaş eğitim alıyor. Spor, sanat, el işi, meslek edinme kursu çeşitliliği bulunan Çankaya Evlerinde üretmenin mutluluğu yaşanıyor.

TÜM KURSLAR ÜCRETSİZ

Sosyal belediyeciliğin örneklerini Çankayalılara hizmet olarak sunan Çankaya Belediyesi, Başkan Alper Taşdelen’in halk evleri olarak tanımladığı Çankaya Evleri ile vatandaşların farklı kurslarla buluşmasını sağlıyor. Hafta sonu da açık olan Çankaya Evlerinden Zübeyde Hanım Çankaya Evi de resim, gitar, deri işleme, çini, dikiş, aşçılık kursları gibi birçok branşta eğitime ev sahipliği yapıyor. Çankaya Evlerinde her yaştan vatandaşa eğitim alma imkanı buluyor. Çocuklara kültür sanat atölyeleri, LGS ve YKS’ye hazırlanan öğrencilere kurslar, kütüphaneler, ileri yaştaki vatandaşlara baharevleri ve her yaştan insana 100’den farklı branşta kurs donanımıyla tamamen ücretsiz destek veriliyor.

İSTEYENE YEMEK İSTEYENE ÇİNİ KURSU

Çankaya Evleri, insanların sosyalleşmesi, yeni dostluklar edinmesi, kendilerini geliştirmesi ve kaliteli zaman geçirmesi için her dönem yenileniyor. Her yıl binlerce kursiyere hizmet verilen Çankaya Evleri'nde kişisel gelişim, meslek edindirme ve hobi eğitimlerinin tamamı konusunda uzman eğitmenlerce gerçekleştiriliyor. Yabancı dilde; İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, Rusça, kişisel gelişimde; diksiyon, anne-çocuk eğitimi, işaret dili, hobide; yağlı boya, bağlama, ut, gitar, keçe, kırkyama, tel kırma, karakalem, meslek edindirmede; bilgisayar, sahne makyajı, kalıcı makyaj, pastacı çıraklığı gibi birbirinden farklı 100'den fazla branşının içinde yoga, pilates, spor aktiviteleri de bulunuyor.

Çankaya Evlerinde eğitimlere katılmak isteyenler için her yıl eylül ayı itibarıyla kayıtlar alınarak yıl boyu iki dönemde eğitim olanağı sunuluyor.

tk5goay2lc3sjmrpdhzznvta.jpg

Iooqhap6a93cmtrekr8epg74.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.