Çankaya’ya Hoş Geldin Bebek!

Çankaya’ya Hoş Geldin Bebek!

Çankaya Belediyesi Aile Sağlığı ve Eğitimi Hizmet Birimi Çankaya’da ikamet eden ve yeni bebeği olan aileleri ziyaret ederek hem çocuk sağlığı ile ilgili bilgilendiriyor hem de “Hoş Geldin Bebek Seti” armağan ediyor.

Çankaya Belediyesinin 2015 yılından bu yana sürdürdüğü yeni doğan bebeklere ve ebeveynlerine yönelik “Hoş Geldin Bebek” uygulaması tüm hızıyla devam ediyor. Çankaya'da ikamet eden ve yeni bebek sahibi olan ailelerini evlerinde ziyaret eden belediye sağlık ekipleri, ailelere “Hoş Geldin Bebek Seti” armağan ediyor. Ziyarette, ebeveynlere bebek bakımı, sağlık durumları ve karşılaşılabilecek sorunlara ilişkin genel bilgilendirmede bulunan hemşireler, ihtiyaç halinde sağlık durumu takibini de gerçekleştiriyor. Uygulama kapsamında armağan edilen sette bebek sağlığı dikkate alınarak hazırlanan ve organik kumaşlarla yapılan bebek kıyafetleri yer alıyor. 11 parçadan oluşan yeni doğan paketinde yüzde yüz pamuk ipliği ile üretilen doğal ve sağlıklı anti alerjik; battaniye, zıbın üstü, iç zıbın, bere, zıbın altı, badi, atlet, mendil, önlük, eldiven ve bebek-anne omuz örtüsü bulunuyor. Çankaya Belediyesi projenin başlamasından bugüne kadar 7 bini aşkın Hoş Geldin Bebek seti armağan etti.

Çankaya Belediyesi, "Hoş Geldin Bebek" projesiyle, doğum anından itibaren bebekler ile ebeveynlerine eğitim ve sağlık desteği sunmanın yanı sıra, ailelerin mutluluklarına da ortak oluyor. Belediye, Hoş Geldin Bebek Setine ulaşılması için muhtarlıklara ve aile hekimliklerine bilgilendirme broşürü bırakıyor. Çankaya'da ikamet eden ve 0-6 aylık bebekleri olan aileler, Hoş Geldin Bebek Seti'nden yararlanmak için 0 312 458 89 00/1199 ya da 444 06 01 telefon numaralarını arayarak talepte bulunabiliyorlar.

wkd2iqv4z8sacvknyffaggnm.jpg

qaI63mnm79bqggye8nxpflzk.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.