ÇEKMEKÖY'DE SİLAHLI KAVGA: CİNCİ HOCA OLARAK BİLİNEN SALİH MEMİŞOĞLU HAYATINI KAYBETTİ

ÇEKMEKÖY'DE SİLAHLI KAVGA: CİNCİ HOCA OLARAK BİLİNEN SALİH MEMİŞOĞLU HAYATINI KAYBETTİ

İstanbul Çekmeköy'deki bir hayvanat bahçesinde iki grup arasında çıkan kavgada silahla vurulan 2 kişi hayatını kaybetti. Olayda 1 kişi ise yaralandı.Emniyetten yapılan açıklamaya göre olayda...

İstanbul Çekmeköy'deki bir hayvanat bahçesinde iki grup arasında çıkan kavgada silahla vurulan 2 kişi hayatını kaybetti. Olayda 1 kişi ise yaralandı. Edinilen bilgiye göre; olayda hayatını kaybeden isimlerden birinin kamuyounda "Cinci hoca" olarak bilinen, kendisini "Bioenerji - Metafizik Uzmanı" olarak tanıtan Salih Memişoğlu olduğu öğrenildi. 

Olay, Çekmeköy’de bulunan bir hayvanat bahçesinde saat 13.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, alacak verecek sorunu yaşayan iki grup arasında sözlü olarak başlayan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada silahla vurulan, kamuyounda "Cinci hoca" olarak bilinen, kendisini "Bioenerji - Metafizik Uzmanı" olarak tanıtan Salih Memişoğlu ve O.F.Z. isimli vatandaş hayatını kaybederken, O.Ö. isimli bir kişi yaralandı.

Olay sonrası saldırgan M.Ö. ise aracına binerek hızla olay yerinden uzaklaştı. Bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, ekipler konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: ANKA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.