Cem Özer, ‘Çılgın Zamanlar’ ile Maltepe’de sahne aldı

Cem Özer, ‘Çılgın Zamanlar’ ile Maltepe’de sahne aldı

Ünlü oyuncular Cem Özer ve Kemal Başar’ın başrolünü paylaştığı “Çılgın Zamanlar” isimli romantik komedi oyunu Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde sahnelendi. 

Maltepe Belediyesi’nin ocak ayındaki sanat etkinlikleri kapsamında gösterimi yapılan oyun kapalı gişe sahnelendi. Amerikalı yazar Sam Bobrick’in kaleme aldığı, Çağan Pala’nın çevirdiği oyunda aldatan ve aldatılan bir çiftin yaşadıkları komedi penceresinden ele alındı. Tiyatro Keyfi’nin sahnelediği iki perdelik oyunda, izleyiciler kahkaha dolu anlar yaşadı.

ÖZER, UZUN BİR ARADAN SONRA TİYATROYA DÖNDÜ

Cem Özer uzun bir aradan sonra tiyatroya döndüğü oyundaki sahne performansıyla izleyicilerin beğenisini topladı. Kemal Başar’ın yönetmenliğini de üstlendiği oyunda Zeynep Gülmez, İmren Çapanoğlu ve Caner Nalbantoğlu rol aldı. Oyunun dekor tasarımını Murat Gülmez, ışık tasarımını Yüksel Aymaz hazırladı. Müzik ve dansların eşlik ettiği oyun doğaçlamalarla daha eğlenceli hale dönüştü. 

Gösterimin finalinde oyuncular ile birlikte birlikte izleyicileri selamlayan Kemal Başar, “Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’a tiyatroya ve sanata gösterdiği ilgi ve destekten dolayı teşekkür ederim. Bilime ve sanata değer verdikçe yükseleceğiz. İnşallah mayıs ayından sonra daha da yükseleceğiz. İyi seyircinin iyi tiyatrosu olur. İyi tiyatronun iyi seyircisi olur. Bize bu kadar değer verdiğiniz için teşekkür ederiz. Ama bizde bu seyirciye çok teşekkür ederiz.” dedi. (27.01.2023)

Tarih : 27.01.2023 Haber Fotoğrafları

8rzedksybbqu9k5iygtwac0p.jpg

w5jp2ndikc4xjfdqlb7kwml6.jpg

jjvhbuqtbzsylckucwifp8qg.jpg

z56cmxzrul39bfnavemto8sy.jpg

m8rfu9jons5e3mhIbkta7xzn.jpg

lnfIgparhwtvskyajxwxd6cu.jpg

xd4x6pwp1oi9bgfzjyyeq2vb.jpg

vrjfqkxnyep4cthIvg1adb5r.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.