Cengiz Alp’ “Kadınların katılmadığı hiçbir mücadele başarıya ulaşamaz”

Cengiz Alp’ “Kadınların katılmadığı hiçbir mücadele başarıya ulaşamaz”

Sarıyer’in sevilen doktoru Op. Dr. Cengiz Alp, “Kadınlarımızın sosyal yaşama daha fazla katıldığı bir Türkiye dileğiyle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya kadınlar günü’nü kutluyorum” dedi.

Op. Dr. Cengiz Alp 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlayarak sözlerine şöyle devam etti.


Op. Dr. Cengiz Alp,”Milli Mücadelemizde cephede savaşan erkeğine mermi taşıyan Türk kadını, Cumhuriyetin kurulmasıyla birlikte, sosyal ve kültürel alanlarda, eğitimde, hukukta, siyasette ve diğer birçok alanda erkeklerle eşit haklara sahip olmuştur” dedi

Op. Dr. Cengiz Alp,”Ülkemizde, hangi sektörde olursa olsun gerek kamu kurumlarının gerek özel şirketlerin yönetim kadrolarında pek çok kadın yönetici bulunmaktadır. Buna paralel olarak iş dünyasına yön veren kritik noktalarda da kadınların etkin görevler üstlendiklerini gururla görmekteyiz. Dünden bugüne toplumsal hayatımızın, millet ve devlet yapımızın odağında yer alan, her şartta feragat ve fedakârlıklarını esirgemeyen, Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü yürekten kutluyorum. Onlara bir şükran borcumuz olduğunu da unutmuyorum. Kadının yeri toplumun en önemli tahtında olmalıdır” dedi.

Cengiz Alp kimdir, doktor cengiz alp, Cengiz Alp'in özgeçmişi, Cengiz Alp'in biyografisi, Cengiz Alp'in hayatı, Cengiz Alp'in hastanesi, Cengiz Alp kimdir?, Op.Dr. Cengiz Alp'in özgeçmişi, Dr.Cengiz Alp, Sarıyer Tıp Merkezi, Sarıyer Cengiz Alp, 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.