Cengiz Alp,  "Ön seçim istediklerini açıklasınlar "

Cengiz Alp, "Ön seçim istediklerini açıklasınlar "

CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı önünde Sarıyer CHP Ön Seçim Platformu tarafından düzenlenen basın açıklamasına katılan Op. Dr. Cengiz Alp ve İsmail Cengiz Çelebi, basın açıklaması yaptı

CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı önünde Sarıyer CHP Ön Seçim Platformu tarafından düzenlenen basın açıklamasına katılan Op. Dr. Cengiz Alp ve İsmail Cengiz Çelebi, açıklama sonrası Sarıyer posta Gazetesi’nden Levent Pehlivanoğlu’na konuştular.

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin yaklaşan yerel seçimlerde Sarıyer Belediye Başkanlığı’na ve belediye meclis üyeliklerine aday gösterilecek isimlerin ön seçimle belirlenmesi için basın toplantısı düzenleyen Sarıyer CHP Ön Seçim Platformu üyelerine destek veren Op. Dr. Cengiz Alp ve İsmail Cengiz Çelebi, açıklamalarda bulundular. “Bazı söylemler üyeleri rencide ediyor” Parti kademelerinde ‘Bu üyeyle olmaz’ düşüncesinin hakim olduğunu ifade eden Cengiz Alp, “1984 yılında başlayan sosyal demokrat hareketinde farklı isimlerle geldiğimiz bu noktada Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında siyaset yapıyor, ülkemize sosyal demokrat hareketinin erdemlerini ve iktidar olmak için neler yaptığını, neler yapacağını anlatıyoruz. Bugün geldiğimiz noktada olmazsa olmazımız ve koşulumuz olan ön seçimin tartışıldığını görüyoruz. Partiyi yönetenlerin, il, ilçe başkanlıklarında oturanlar ve merkez yönetme kurularlında yer alan arkadaşlarımızın hepsi bugünlerde ‘Bu üyeyle olmaz’ cümlesini kullanıyor. Bu cümle hepimizi üzüyor, onurumuzu kırıyor. Bu söylemi geri almalarını istiyoruz. Beğenmedikleri üyeler, partinin en zor zamanında ceplerinde onurla Cumhuriyet Halk Partisi kimliğini taşıyorlar. Bu kimliği taşımak özellikle bu dönemde taşımak çok zordur. Onların, üyeler için yapacaklar, seçemeyecekler gibi düşüncelerine katılmıyoruz. Kaldı ki bugün o koltukta oturanların hepsi seçimle geldiler” dedi.

Alp’ten, Genç’e ve Yalınkılıç’a çağrı

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e ve CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç’a ön seçim çağrısında bulunan Alp, “Buradan Sarıyer Belediye Başkanımıza ve ilçe başkanımıza çağrıda bulunuyorum. Kendileri de o koltuklara beğenilmeyen üyelerin seçimi ile geldiler. 10. yılını doldurmuş olan belediye başkanımız Sarıyer’e çok büyük hizmetler yaptı. 2 bin 500 civarında kadroyla çalışıyorlar ve yaklaşık 500 Milyon TL’yi kontrol eden bir güç. Kendilerinden bir isteğimiz var. Belediye ve ilçe başkanlarımız gelsinler ve üyelere, halka, basına ön seçim istediklerini açıklasınlar. Bu konunun arka kapılar arkasında konuşulmasını doğru bulmuyorum. Örgütümüzün yüzde 99’u ön seçim istiyor. O halde değerli başkanlarımızdan beklentimiz kamuoyu ile ön seçim istediklerini paylaşsınlar. Bunun yanında 3. dönemini tamamlamış meclis üyelerinin de bu çağrıya kulak vermelerini istiyoruz. Aksi halde seçmenimiz partiden uzaklaştıracağını, küstüreceğini ve sandığa küsüp farklı davranışlar göstereceği açıkça görülüyor” diye konuştu.

Kaynak: Sarıyer Posta

Cengiz Alp kimdir, doktor cengiz alp, Cengiz Alp'in özgeçmişi, Cengiz Alp'in biyografisi, Cengiz Alp'in hayatı, Cengiz Alp'in hastanesi, Cengiz Alp kimdir?, Op.Dr. Cengiz Alp'in özgeçmişi, Dr.Cengiz Alp, Sarıyer Tıp Merkezi, Sarıyer Cengiz Alp,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.