Ceylan Ertem Esenyurtlulara Unutulmaz Bir Akşam Yaşattı

Ceylan Ertem Esenyurtlulara Unutulmaz Bir Akşam Yaşattı

40 ülkeden 500 sanat elçisinin katıldığı 2. Uluslararası EsenyurtHalk Dansları, Müzik ve Sanat Festivali’nde sahne alarak Esenyurtlularaunutulmaz bir akşam yaşatan Ceylan Ertem, “Umuyorum ki bu festival daha böyle100 sene sürsün. Esenyurt, harika bir yer olmaya daha da devam etsin. Kültürünve sanatın değeri günler geçtikçe artsın” dedi.

Esenyurt Belediyesi’nin düzenlediği 2. Uluslararası Esenyurt HalkDansları, Müzik ve Sanat Festivali’nin ikinci gününde Esenyurtlular sanata veeğlenceye doydu. 40 ülkeden 500 müzisyen, dansçı ve zanaatkârın katıldığıfestivalde misafir grupların dans gösterilerinin ardından sanatçı Ceylan Ertemsahne aldı. Esenkent Rıfat Ilgaz Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleşenetkinlikte, müzikseverlere muhteşem bir akşam yaşatan Ertem’in şarkılarınıbinlerce Esenyurtlu hep bir ağızdan söyledi. Festivale katılan EsenyurtBelediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Ertem’e günün anısına hediye vererek, tümkatılımcılara teşekkür etti.

“Yüreği SevgiDolu İnsanlarız”

Festivalde konuşma yapan Başkan Bozkurt, “Esenyurt'un algısıylaburada gördüğünüz şey aynı değil. Biz iyi insanlarız. Her ne kadar bizimimajımızı bozmaya çalışıyor olsalar da biz yüreği sevgi dolu, birlikte yaşamaduygusuna tutunmuş güzel insanlarız. Dünyanın ve Türkiye'nin birçok farklıyerinden gelen insanlar var. Birbirimizi olduğumuz gibi kabul edip barış,kardeşlik, huzur içinde hep beraber yaşayacağız. Bu güzelliklerde emeği geçenherkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah gelecekte daha güzel şeyleri beraberyapacağız” ifadelerini kullandı.

“Böyle GüzelFestivallerde Buluşacağız”

Festivalin Esenyurt’ta uzun yıllar devam etmesi temennisindebulunan Ceylan Ertem şöyle konuştu: “Müzik her zaman gerekli, her zaman şifa. Müzik; ninni, ağıt, isyan, başkaldırıdır. Ne yazık ki bu Türkiye’deunutuluyor. Yüzlerce konser yasaklandı. Ama ne yapacağız; böyle güzelfestivallerde buluşacağız. Müthiş gençler dans gösterilerini yapıyorlar şimdi.Onlara da baktım. Dans etmeyi, birlikte şarkı söylemeyi çok umut vericibuluyorum.”

4fc1rmeo7ojx8zqtbuhwial6.jpg

3gbp8afwocy7hz4dpuy0wjqk.jpg

sjfrzfmkkdq5scdgvg6ovc7y.jpg

coda3c6h1yifxIbwmuoq7fyg.jpg

en4chrhm2wfdtolg7j9bwk0y.jpg

ix8azItns75yarezwophdlvq.jpg

wmk1teolztqdcjxbvqf6arup.jpg

g35mxtwq7kydamupx4tznkIs.jpg

nktg7wxzyfnazt4po2mrqchm.jpg

bst5qy1folsez67ixtd8ryhf.jpg

8lmx450gtqfeb7hok2ndeds6.jpg

jojigrqdpp4o5ctcywnh7vhr.jpg

yismnvpeup42xIvfqwx09zhw.jpg

9qtpscvyedubxrfjatnI3dgm.jpg

5q8nocx7yskzudhrjl0y6wte.jpg

hg7hups4zxgta1e2eyfdus8y.jpg

ytdhvxfkckd7bjjovyupe4sf.jpg

k8xjf7f2vhsnztgl6n9xibIw.jpg

l6nzpowdm1gy9hyavfteicju.jpg

b56zkfjfnz3acpgyhoskrp7r.jpg

2duvsmpbox5laiau1xpoyrt9.jpg

fjcr8tczbxxIls5qf0ei2pvh.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.