CHP AKÇAKOCA İLÇE BAŞKANLIĞI MANAVGAT’A YARDIM GÖNDERDİ

CHP AKÇAKOCA İLÇE BAŞKANLIĞI MANAVGAT’A YARDIM GÖNDERDİ

CHP Akçakoca İlçe Örgütü, Antalya’nın Manavgat ilçesindeki yangın mağdurlarına bir TIR dolusu yardım malzemesi gönderdi. CHP Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, 4 yaşındaki Defne...

TUNCAY TÜRKGÜLÜ 

CHP Akçakoca İlçe Örgütü, Antalya’nın Manavgat ilçesindeki yangın mağdurlarına bir TIR dolusu yardım malzemesi gönderdi. CHP Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, 4 yaşındaki Defne Canver’in de “Size çok üzüldüm, bu oyuncakları gönderiyorum” notuyla kendi oyuncaklarını kampanyaya bağışladığını duyurdu.

CHP Akçakoca İl Örgütü’nün Manavgat’taki yangın mağdurları için topladığı yardım malzemelerini taşıyan TIR, bugün yola çıktı.

Tuğrul Abanoz, yangın bölgesinden gelen talep üzerine kampanya düzenlediklerini ve yaklaşık bir haftada bir TIR’ı dolduracak yardım topladıklarını belirterek şöyle konuştu.

“TALEP EDİLENLERİ GÖNDERİYORUZ”

“Bizim yardımlar boşa gitmesin diye oradan ne talep ettilerse biz onu gönderiyoruz. Bizim TIR’ımızda yine gıda, sağlık malzemeleri, çocuklar için eğitim seti, çocuk bezi ve kadın özel ihtiyaçları, tıbbi malzeme ve yanık kremi, çocuk malzemesi, göz damlası, temizlik malzemeleri, ev eşyaları, kadın ve erkek giyimi, hayvanlar için gıda, tırmık, kürek, eldiven, maske, yanmaz ayakkabı, solunum cihazı, battaniye, yorgan, altı palet su, kadın erkek ayakkabıları ve çok fazla kalem var. Ama başlıca malzemeler bunlar.

DÖRT YAŞINDAKİ DEFNE’NİN NOTU

Aslında bu bütün bu saydığımız malzemenin içinde en önemlisi, en dokunaklısı bizim için, şöyle bir not düşmüş, bırakmış ve oyuncaklarını da içine koymuş. Notta ne yazıyor biliyor musunuz? ‘Ben Defne Canver, 4 yaşındayım. Size çok üzüldüm, bu oyuncakları gönderiyorum.’  Bu çok kıymetli bir not. Bunu kendi aracımla getireceğim oraya. İnanın bunu her dediğimde de bütün yönetim kurulumuzca okuyup ağlıyoruz. Çok dokunaklı, çok kıymetli bizim için, çok teşekkür ediyoruz. Yediden yetmişe herkes durumun farkında demek ki. Bundan biz çok etkilendik. Bu yardım kampanyasına destek olan herkese sosuz teşekkür ederiz. Yönetim kurulu arkadaşlarım, meclis üyem, gençlik kolu arkadaşım buradalar, birazdan yola çakacağız. Muhtemelen bugün ayın 7’si, 8’inde orda olmayı planlıyoruz.”

 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

* Yardım Tırı Yola Hazırlanması

* CHP İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz

* Tırın Yola Çıkması

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.