CHP Gaziosmanpaşa’dan. Basına kahvaltı

CHP Gaziosmanpaşa’dan. Basına kahvaltı

Gaziosmanpaşa CHP İlçe Başkanı Mehmet Polat, Gaziosmanpaşa'da yayın yapan ve Gaziosmanpaşa dışındaki, en çok takip edilen yerel basın mensupları ile kahvaltıda buluştu.

İstanbul Ses Gazetesi’nin de davet edildiği kahvaltı programı, Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Meydanı'ndaki Güllüoğlu pastanesinde yapıldı. Kahvaltıya, Gaziosmanpaşa'da yayın yapan ve Gaziosmanpaşa dışında davet edilen çok sayıda basın mensubu katıldı. Basın mensupları kahvaltı salonuna sığmayınca, takviye sandalye getirdi.

.

Mehmet Polat'ın hedefinde son günlerin popüler siyasetçisi Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'da vardı,2014 seçimlerine yönelik projelerde vardı.

.

Arkadaşımız Ümit Kaplanseren bir takım yoğun işleri nedeniyle görevini bıraktı. Bu görevi bırakmasıyla birlikte yönetim kurulu üyeleri arkadaşlarımız Gaziosmanpaşa’da beni uygun bulduğunu ifade eden Mehmet Polat, Soylu ile birlikte Gaziosmanpaşa'da ilçe başkanlığı görevi yaptıklarını, kendisinin CHP'nin Soylu'nun ise DYP'nin ilçe başkanlığı görevini yaptığını hatırlatan Mehmet Polat "Soylu, daha sonra DYP İl Başkanlığı, DP Genel Başkanlığı görevleri yaptı. Demokrat Parti Genel Başkanlığı görevini yaparken bu meydanda gelip bir konuşma yaptı. Bizde dinledik konuşmasını. Tayyip Erdoğan'ı o gün, gelmiş geçmiş en büyük hırsız ilan etmişti, bu gün Tayyip Erdoğan'ı ebedi başkan ilan ediyor. Ben evime geldim diyor. Ne oldu Süleyman, o günden bu güne ne değişti. Bu gün AKP'desin. O gün dediğin mi doğru bu gün dediğin mi? Sen milleti mi aldatıyorsun? Siyasetçi kavramı değişti. Siyasetçi, köşeyi dönen adam gibi görünüyor. Bu insanlar siyasetin itibarını zedeliyor. Bu siyasetçinin itibarını kaybettiriyor. Bundan bende nasibimi alıyorum. Çünkü halk farklı bakıyor" diye konuştu.

.

Türkiye en sıkıntılı dönemden geçiyor. Bu seçim cumhuriyet tarihinin en zor seçimi olacak diyen Mehmet Polat,” Türkiye’de bir tek muhalefet partisi CHP var. Diğer partiler de var ama televizyonlarda basında görüyor musunuz? Sokakta görüyor musunuz? Gaziosmanpaşa sokaklarında sadece CHP ve iktidar partisi var. Bu nedenden dolayı sadece kendi bulundukları konumu içerisinde yürüyerek, gerekirse basın toplantısı yapıp daha sonra gidip sıcacık odalarında oturmakla siyaset yapılmaz. Biz önümüzdeki hafta itibariyle mahalle toplantılarıyla halkla bulaşacağız. Halkın tepkisi nedir onu alacağız. Biz söylediklerimizi söyleyeceğiz. Halkımız da söyleyeceğini söyleyecek” dedi



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.