CHP Genel Başkan Özgür Özel Memleketi Manisa’da: “Hikayemiz Yeni Başlıyor, Bu Partiyi İktidar Yapana Kadar Durmak Yok”

CHP Genel Başkan Özgür Özel Memleketi Manisa’da: “Hikayemiz Yeni Başlıyor, Bu Partiyi İktidar Yapana Kadar Durmak Yok”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel:

-“Bütün Cumhuriyet Halk Partililere diyorum ki; halka gidin, , ‘istediğinizi yaptık, biz değiştik, biz gençleştik, biz güçlendik, şimdi hep birlikte kazanma zamanı’ deyin. Partinin kapıları açık, üye yapalım, üye olmayanların gönlünü yapalım.”

-“Bu iktidar, bu halkı; bu fakirlik, bu hayat pahalılığı, bu enflasyon, bu işsizlikle daha fazla tutamaz. Yerel seçimler, gelecek genel seçimlerin anahtarı olacak. Hep birlikte çalışacağız, hep birlikte başaracağız; iktidarı değiştireceğiz”

-“Size söz veriyorum, bir gün hep birlikte yine burada toplanacağız ve bu baba evine; Atatürk’ün vasiyetini tutmuş, partimizi iktidar yapmış, Türkiye’yi çok iyi noktalara getirmiş olarak bir daha geleceğiz. Hikayemiz yeni başlıyor. Bu partiyi iktidar yapana kadar durmak yok”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndaki karşılamanın ardından, eşi Sayın Didem Özel ile birlikte CHP Manisa İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, memleketi Manisa’da CHP İl Başkanlığı önündeki partililere ve vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi:


Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.