CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI TORUN: “KİMSENİN HAKKININ YENMEDİĞİ BAYRAMLAR DİLİYORUM”

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI TORUN: “KİMSENİN HAKKININ YENMEDİĞİ BAYRAMLAR DİLİYORUM”

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI TORUN: “KİMSENİN HAKKININ YENMEDİĞİ BAYRAMLAR DİLİYORUM”CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "Asıl bayramı yoksulluğun ortadan kaldırıldığı, herkesin hakkının ve hukukunun korunduğu, haram yenmediği bir Türkiye’yi hep birli

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI TORUN: “KİMSENİN HAKKININ YENMEDİĞİ BAYRAMLAR DİLİYORUM”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "Asıl bayramı yoksulluğun ortadan kaldırıldığı, herkesin hakkının ve hukukunun korunduğu, haram yenmediği bir Türkiye’yi hep birlikte kurduğumuzda kutlayacağız. Herkesin vicdanının sesine uygun yaşayabildiği bir ülke kurmak en büyük bayramdır” dedi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
"Kalplerimizi sevgi, dostluk ve kardeşlik hisleriyle dolduran kutsal Ramazan ayını hep birlikte idrak ettik. Hepimizin bayramı mübarek olsun. Tüm vatandaşlarımıza huzur içinde geçirecekleri bir bayram diliyorum" ifadelerini kullanan Torun, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bayramlar bize, bir arada yaşamak için neler yapmamız gerektiğini, adaletli ve vicdanlı insanlar olmamız gerektiğini hatırlatmaktadır. Bayramları gerçek anlamda bayram olarak yaşamak istiyorsak bu ülkede öncelikle yoksulluğu yok etmeliyiz. Hiç bir çocuk yatağına aç girmemeli. Hiçbir çocuk çalışmak zorunda kalmamalı. Yoksulluğun yok edildiği bir ülkede herkesin hakkı korunur. Ülkemize huzur gerekmektedir. Tencere kaynamayan evde huzur olmaz. Öncelikle evlerimize, şehrimize ve ülkemize huzur diliyorum. Bu da ekonomi ile mümkün. Bunun yanında en büyük huzur, en büyük adalet vicdanının sesine kulak verebilmektir. Vicdanının sesini dinleyemeyen insanda huzur olmaz. Hakkın yendiği bir ülkede huzur olamaz.”
Torun, “bizlere, bu ülkeye özgürlük içerisinde, kendi vatanında ve kendi bayrağının gölgesinde bu bayramları kutlama imkânı veren başta büyük Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyorum. Yurt içindeki ve yurt dışındaki tüm yurttaşlarımızın ve İslam dünyasının bayramını kutluyor, Ramazan Bayramı'nın milletimize, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.
BAYRAM TATİLİNE GİDİN AMA 23 HAZİRAN’A KADAR DÖNÜN
Seyit Torun bayram tatiline çıkacak vatandaşlarımıza da bir çağrı da bulunarak “Sevdiklerinizle her nerede bayramlaşmak istiyorsanız veya bayram tatiline gitme niyetindeyseniz sağ salim gidip evinize dönmenizi diliyorum. Özellikle İstanbul’da yaşayan vatandaşlarımıza tatile veya bayram ziyaretinize gidin ama 23 Haziran’a kadar eve dönmeyi unutmayın diyorum” ifadelerini kullandı.


Kaynak: chp.org.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.