CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, ADALET YÜRÜYÜŞÜ’NÜN 23. GÜNÜNDE  CNN TÜRK’TE "NE OLUYOR" PROGRAMINDA (7 TEMMUZ 2017)

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, ADALET YÜRÜYÜŞÜ’NÜN 23. GÜNÜNDE CNN TÜRK’TE "NE OLUYOR" PROGRAMINDA (7 TEMMUZ 2017)

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, ADALET YÜRÜYÜŞÜ’NÜN 23. GÜNÜNDE  CNN TÜRK&rs..

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, ADALET YÜRÜYÜŞÜ’NÜN 23. GÜNÜNDE  CNN TÜRK’TE "NE OLUYOR" PROGRAMINDA ŞİRİN PAYZIN’IN SORULARINI YANITLADI

(7 TEMMUZ 2017)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Adalet çok yönlü bir kavram. Sadece mahkeme salonlarında aranan bir kavram değil. 20 Temmuz sivil darbesinden sonra topluma giydirilen bir korku gömleği vardı. Türkiye üzerindeki korku gömleğini çıkardı. Artık daha rahat konuşabileceğiz. Bir yürüyüşte on binlerce kişi size refakat ediyorsa o korku gömleğini atmışsınız demektir" dedi.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Adalet Yürüyüşü’nün 23’üncü gününde CNN TÜRK’te "Ne Oluyor" programında Şirin Payzın’ın sorularını yanıtladı, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.



Kaynak: chp.org.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.