CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir’de ‘Milletin Sesi Mitingi’nde Konuştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir’de ‘Milletin Sesi Mitingi’nde Konuştu

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir’de düzenlenen Milletin Sesi Mitingi’nde, “Bir değişim çığlığı var; işçisinden, çiftçisinden, madencisinden, balıkçısından, besicisinden, sanayicisinden, esnafından, taksicisinden, TIR şoföründen, ev kadınından, çalışan kadınlardan, gençlerden. Herkes bir değişim istiyor. Değişimi yapacağız. Adaletli bir değişim. Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında güzel Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandıracağız. Demokrasi ile taçlandırdığımızda şunu göreceksiniz. Bütün mazlum ülkelerin de demokrasiye geçtiğini göreceksiniz. Yine örnek olacağız. Birinci yüz yılında nasıl örnek olduysak, ikinci yüz yılında da örnek olacağız. Beraber olacağız, birlikte olacağız, kucaklaşacağız. Ayrımcılığı bitireceğiz. Herkesin farklı görüşü olabilir. Saygı duyacağız” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisine yönelik kullandığı “Bay Kemal” ifadesini anımsattı ve “Yahu Bay Kemal olmak için bütün hayatımı verdim. Bay Kemal sıradan bir olay değil. Söyleyeyim Bay Kemal olmak için önce ahlaklı olacaksın, Bay Kemal olmak için kul hakkı yemeyeceksin, Bay Kemal olmak için adaletli olacaksın, Bay Kemal olmak için emperyal güçlerin karşısında diz çökmeyeceksin” diye konuştu.

Milletin Sesi Mitingde CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından önce üretici pazarı esnafı Esma Ay, çiftçi Ali Duman ve Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden dün mezun olan Doktor Arif Onur Poyraz konuştu.

Yurttaşların konuşmasını, halkın arasında eşi Sayın Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte izleyen CHP lideri Kılıçdaroğlu, sonrasında yaptığı konuşmada şunları söyledi:

jw6aotcnlng8qr2dhplszxkp.jpg

28tgnplqaizy96b5edwmzhod.jpg

5xjbwdem7rx4I6atnqukv0dh.jpg

hnuwIpdgrmzje8ty1wf2kgve.jpg

kxmcwbs9g1ugndbmittpaqz0.jpg

say0Ipt2uy9m51zospkmvebe.jpg

algcc3spjvay6uxzrh0xmpno.jpg

190fyexneb2ulc8ldgvgoI6p.jpg

t9tc8k5uzyrecz2quogmhnye.jpg

xrlcyv98mmgkoxdd3tz5I2ip.jpg

oz0kv9I2lyhnaalg6cqtin3m.jpg

ogvaowrd61p80bpmbkestcel.jpg

jraxrz9lym8egkf71mulsswf.jpg

jz7u5nl0te2cfmpiuqqrwwm4.jpg

1c3spejzjndgqwuvgyhficmn.jpg

m6ngezar7fuktdao3ypgwqkw.jpg

mackb1ut6cvtfl72nd8ygq5r.jpg

ifwcv812oblru7z6uep5l4ck.jpg

6gqarx4h3kjdoisdesacctm0.jpg

frgyjaskmbqw4vecIdtqz9ux.jpg

hzomujldxmrhwcpw9etkszdt.jpg

yk205I6tmrhxegnsrgfcxdyw.jpg

yqwynbsqfkbaeu2tmxd8cz5s.jpg

btiuhxq2gonek7wwjs3pzeI9.jpg

snIgtlxsfjkpahbqtu7yg4ar.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.