CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU ESKİŞEHİR İL KONGRESİ’NDE KONUŞTU (24 ARALIK 2017)

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU ESKİŞEHİR İL KONGRESİ’NDE KONUŞTU (24 ARALIK 2017)

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU ESKİŞEHİR İL KONGRESİ’NDE KONUŞTU (24 ARALIK 2017)- "Bu kadar uzun süreli OHAL’e ne gerek v..

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU ESKİŞEHİR İL KONGRESİ’NDE KONUŞTU (24 ARALIK 2017)

- "Bu kadar uzun süreli OHAL’e ne gerek var, niçin ve neden OHAL? FETÖ ile mücadeleyse zaten yapılıyor. Sen mücadele ettin de birisi karşı mı çıktı? Hayır, bütün muhalifleri susturmak istiyorlar. En çok da bizim üstümüze geliyorlar. ’Acaba CHP’yi de nasıl sustururuz’ diye. Senin feriştahın gelse CHP’yi susturamaz"
- "Yargıtaya, Danıştaya yaptığınız atamalar yanlıştır, bunlar yargıyı katletmektir diye söyledik. Defalarca söyledik. Ama atamayı yapanlar ’Hayır biz haklıyız’ dediler. Gün geçti, devran döndü, Danıştay ve Yargıtaydan 160 hakimi görevlerinden aldılar ve bunların büyük bir kısmı şimdi hapiste. Kim atadı bunları? Atayanlar hesap veriyor mu? Vermiyorlar. Karşı çıkanlara şimdi ’FETÖ’cü’ diyorlar. Eğer bu ülkeye FETÖ’yü bela yaptılarsa bela yapanlar şu anda iktidarlar"

- "Taşeron işçilere kadro veren KHK’yı çıkardılar. Dolayısıyla iktidar partisinin bizim bulunduğumuz noktaya gelmeleri bizi ancak memnun eder. Buradan bütün taşeron işçisi kardeşlerime sesleniyorum; sen, yıllar yılı konuşamıyordun, hak, hukuk, adalet diyemiyordun, senin sesin, mesajın biz olduk. Ve biz hakkı, hukuku, adaleti, senin için gerçekleştirdik. Onurla ve gururla bu mücadeleyi yaptık"
- "Muhtarların, orman köylülerinin sorunları var, onları da çözeceğiz. Hepsinin nasıl çözüleceğini toplumun önüne koyacağız. Emekliye Ramazan ve Kurban Bayramı’nda iki maaş ikramiye vermek bizim namus borcumuzdur. Bunu gerçekleştireceğiz"

Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun Eskişehir İl Kongresi’nde yaptığı konuşma şöyle:


Kaynak: chp.org.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.