CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir’de “Milli Bilinç ve Güçlü Türkiye Buluşması”nda Konuştu
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu:
- “Milli bilinç geçmişi ezberlemek değil, geleceğe karşı sorumluluk taşımaktır. Her bir birey mekânı ne olursa olsun, konumu ne olursa adalet için mücadele etmek zorundadır.”
- “Yarın Sayın Tunç Soyer'i ziyaret edeceğim. Onun için de adalet arıyoruz.”
- “Adalet kavramı kutsal bir kavramdır. Şöyle söylenir. Adalet kutup yıldızı gibidir. Bütün kâinat onun etrafında döner.”
- “Uyuşturucu baronları kol gezerken, ilk halkayı yakalamak yerine son halkaya bakıyoruz. Adalet istiyorsak bunu kökten çözeceğiz. Uyuşturucu baronlarını kulaklarından tutup mahkemeye verecek, hapislere atacağız.”
- “Bir ülkenin hazinesi o ülkedeki yeraltındaki ve yerüstündeki kıymetli değerler değildir, bir ülkenin hazinesi o ülkenin gençleridir, o ülkenin insanlarıdır. Gençlerin eğitimini, liyakatini, iş istihdamını ve kendi ülkesinde bir gelecek kurmasını bir milli güç meselesi olarak görüyoruz.”
- “Uğur Mumcu diyor ki katil katildir. Katilin sağcısı solcusu olmaz. Uyuşturucu pazarlayanların sağcısı solcusu olmaz. Hırsızların sağcısı solcusu olmaz.”
- “Siyasetçinin görevi adaleti sağlamaktır. Siyaset zenginleşme aracı değildir. Siyaset dosyaları kapatma alanı değildir. Siyaset vurgun yeri değildir.”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de düzenlenen "Milli Bilinç ve Güçlü Türkiye Buluşması" programında vatandaşlara ve adalet arayan ailelere seslendi. Konuşmasında adalet mücadelesine, uyuşturucu baronlarıyla mücadeleye ve milli bilinç kavramına vurgu yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, adaletin tesis edilmesi için bedeli ne olursa olsun ödemeye hazır olduklarını ifade etti. CHP lideri Kılıçdaroğlu, toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi:
Kaynak:İSTANBUL SES


