CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, KOCAELİ’NİN KÖRFEZ İLÇESİ’NDE KADINLARLA BİR ARAYA GELDİ

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, KOCAELİ’NİN KÖRFEZ İLÇESİ’NDE KADINLARLA BİR ARAYA GELDİ

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, KOCAELİ’NİN KÖRFEZ İLÇESİ’NDE KADINLARLA BİR ARAYA GELDİCHP Genel Başkanı Kemal Kıl..

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, KOCAELİ’NİN KÖRFEZ İLÇESİ’NDE KADINLARLA BİR ARAYA GELDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Çocuklarımıza sahip çıktığımız gibi, onlara bayram armağan eden meclisimize sahip çıkacağız. ’Demokrasiyi elimizden almak istediler vermedik. Meclisin yetkisini almak istediler, vermedik. Meclisin feshi yetkisini bir kişiye vermek istediler, vermedik’ diyeceğiz. Hep birlikte onurlu bir mücadele yapacağız. Hep birlikte demokrasiye sahip çıkacağız." dedi.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Kocali’nin Körfez ilçesinde kadınlarla bir araya geldiği toplantıda özetle şöyle konuştu:


 

"Allah’ın kadınlara verdiği bir avantaj var. Sezgileri güçlü ve tehlikeyi önceden görüp biliyorlar. Bu kadar güzel sezgiye sahip olan anneler ve kadınlar 16 Nisan’da eminim gidecekler ve hayırlı bir iş yapacaklar oylarını kullanacaklar. Oylarınızı nasıl kullanacaksınız? Hayır oyumuzu kullanacağız elbette ki. Çocuklarımız için, ülkemiz, geleceğimiz, birlikte yaşamak için, bayrağımız için sandığa gideceğiz. Bu referandumun hepimiz için önemi çok büyük. Demokrasi için, birlikte yaşamak için, çocuklarımıza iş aş için, Türkiye’nin geleceği için birlikte mücadele edeceğiz. Tercihlerimizi birlikte oylarımızı hayırlı olarak kullandığımız zaman Türkiye’yi dünyada saygın bir ülke haline getireceğiz.

Sizler evimizin direğisiniz, sizler evlatların yetişmesini istersiniz. Anne yemez yedirir, giymez giydirir, çocuklarının en iyi okulda okumasını ister, iyi bir hayat sürdürmesini ister, işi aşı olmasını ister, her şeyi ister ve istediği her şeyde de anne haklıdır. Annenin en büyük arzusu çocuklarını en iyi yerde görmektir. Biz bunu demokrasi içinde göreceğiz. Benim çocuklarım da, sizin çocuklarınız da, akrabalarımızın çocukları da hiç tanımadığımız ailenin çocukları da huzur içinde yaşasın. Evimizde huzur, ülkemizde huzur, evimizde bereket, ülkemizde bereket olsun. Bunun yolu demokrasiden geçiyor. Bunun yolu birliktelikten geçiyor. Bunun yolu Türkiye’yi tek adama teslim etmemekten geçiyor.

Birlikte huzur içinde yaşamak istiyoruz. Birlikte yaşayıp birlikte gülmeliyiz. Yeri geldiğinde acılarımızı paylaşmalıyız. Bunun tek yolu var birlikte yaşama iradesini ortaya koymak. Benim gibi düşünmeyen insan da düşüncelerini özgürce dile getirebileceği bir Türkiye’yi arzuluyoruz. Anneler hep birlikte meclisin yetkilerinin alınmasına karşı çıkacağız. Çocuklarımıza sahip çıktığımız gibi onlara bayram armağan eden meclisimize sahip çıkacağız. Demokrasiyi elimizden almak istediler vermedik. Meclisin yetkisini almak istediler, vermedik. Meclisin feshi yetkisini bir kişiye vermek istediler, vermedik diyeceğiz. Hep birlikte onurlu bir mücadele yapacağız. Hep birlikte demokrasiye sahip çıkacağız."

Kaynak: chp.org.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.