CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, TBMM CHP GRUP TOPLANTISINDA KONUŞTU (21 KASIM 2017)

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, TBMM CHP GRUP TOPLANTISINDA KONUŞTU (21 KASIM 2017)

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, TBMM CHP GRUP TOPLANTISINDA KONUŞTU (21 KASIM 2017)-"Bütün taşeron işçisi kard..

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, TBMM CHP GRUP TOPLANTISINDA KONUŞTU (21 KASIM 2017)

-"Bütün taşeron işçisi kardeşlerime sesleniyorum; sizin davanıza kadro alana kadar sonuna kadar sahip çıkacağız. Hiç kimse sahip çıkmazsa biz çıkacağız"

- "Asgari ücret önümüzdeki dönemde en az net 2 bin lira olmalı"

- "Birisinin uçağı var, Meclisi bombalamış, bir kez müebbetle yargılıyorsun ama gazetecinin sadece kalemi var onu üç kez müebbetle yargılıyorsun. Böyle adalet olur mu?"

-"Kuzey Irak’ta Türk askerlerinin başına çuval geçirildiğinde bunlar nota vermediler. ’Sarraf, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı, o nedenle verdik notayı’ diyorlar. Askerler de Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıydı, onlar İngiliz vatandaşı mıydı? Niye vermedin notayı"

- "15 yıldır bu memleketi sen yönetmiyor musun? ’Faizi indiremiyorum’ diyorsun, bilinçli olarak indirmiyorsun zaten. Çıkar KHK, ’faiz sıfır olmuştur’ de. Kimden şikayet ediyorsun, Yıldırım’dan, Maliye Bakanı’ndan mı şikayet ediyorsun, Merkez Bankası’ndan mı şikayet ediyorsun? Atamayı sen yaptın, altında Trump’un, İngiliz hükümetinin mi imzası var? Sen masum bir adam değilsin. Sen memleketi yönetemiyorsun. Milleti felakete sürüklüyorsun. Dolar aldı başını gidiyor. Bu memlekete gelen bütün felaketlerin tek sorumlusu sensin"

Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun TBMM CHP Grup Toplantısında yaptığı konuşma şöyle:


Kaynak: chp.org.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.