CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM CHP Grup Toplantısında Konuştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM CHP Grup Toplantısında Konuştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu:

-"Yaşlısı genci, erkeği kadını, her birimiz bu ülkenin geleceğinden sorumluyuz. Bu ülkeyi haramilere ve haramilerin taşeronlarına teslim etmeyeceğiz. Hedefimiz budur."

-"Rengarenk bir Türkiye'de yaşayacağız, rengarenk, ebruli olacak her şey güzel olacak. Her şey, her şey kucaklaşacak, her şey. Barışı getireceğiz bu ülkeye, huzuru getireceğiz. Herkes türküsünü, şarkısını özgürce söyleyecek. Birbirimize farklı bakmayacağız artık."

-"Geçen hafta Erdoğan'ın bir siyasi intikamına tanık olduk. Net ifade edeyim, Canan Hanım’ın siyasi yasak kararını asla tanımıyoruz. Mahkemeyi de tanımıyoruz, verdiği kararı da... Canan Kaftancıoğlu İstanbul İl Başkanımızdır, nokta!"

-"Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni kaldıracak, Asrika adında Asya – Afrika sentezi bir devlet kuracaklarmış. Başkenti İstanbul, resmi dili Arapça olacakmış. Peki Bahçeli ne diyor bu işe? Açıkça ifade edeyim, yolunu kaybeden bir MHP var."

-"Paramiliter benzeri tüm yapılara, birilerinin katipliğini yapan mektupçu mafyalara, kendini derin devlet ilan etmiş müptezellere, yani milletimizi tehdit etme gafletinde bulunan herkese sesleniyorum, haddinizi bileceksiniz. Karşınızda Türkiye'nin dindarları, sofuları, sufileri, inançları ve inançsızları vardır ama hepsinden önemlisi sizin karşınızda dimdik duran ahlaklıları vardır. Karşınızda Kuvâ-yi Milliyecileri vardır, Karşınızda Cumhuriyet Halk Partisi vardır. "

-"Milletimizin sureti muhalefetten görünen utangaç saray beslemelerini de uyarıyorum: Hiç merak etmeyin; sarayın ve o tüm algı operasyonlarının aparatlarının üstüne gideceğiz. Yaptığınız her şeyi biliyoruz, her şeyin farkındayız. Bu ülkenin gerçek vatanseverleri bizleriz. Yemin olsun siz millete yenileceksiniz!"

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun TBMM CHP Grup Toplantısında yaptığı konuşma şöyle:

ywq0zgkbhIlf6kf1ajyegpqs.jpg

v2h6pbsn0kuwiIoxrgrunqjx.jpg

ajs4bznkuoy26rikhmcuydep.jpg

yiefts3yux4edpIhmkrz6vah.jpg

vrm2snaeI14fddtbf6jpil09.jpg

cljmcdl0qvvf1mk2eenwr78n.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.