CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türk Demokrasi Vakfı Toplantısında Konuştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türk Demokrasi Vakfı Toplantısında Konuştu

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’da “Türk Demokrasi Vakfı; Yeniden” başlıklı toplantıya katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Medyayı kontrol edeceğim, yargıyı kontrol edeceğim, sivil toplum örgütlerini kontrol edeceğim ve ben mutlaka yerimde kalacağım dediğiniz andan itibaren demokrasi kan kaybetmeye başlıyor ve otoriter rejime doğru hep birlikte gidiyoruz. O konuda rahmetli İsmet İnönü’nün söylediği güzel bir söz var, geçen bir kitapta okudum bu sözü onu sizlere okumak isterim: Demokratik rejimin gayet basit bir tılsımı vardır diyor, iktidarı bırakabilmek. İktidarda bulunanlar bunu yapabildikleri takdirde rejim yaşar, aksi halde soysuzlaşır. Rejimi yaşatmak için nasıl geliyorsak gitmesini de bilmek zorundayız, bilmeliyiz. Ve başkalarının da bu ülkeyi yönetebileceklerinin kabulünü kendi zihin dünyamızda en azından var edebilmeliyiz" dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Türk Demokrasi Vakfı; Yeniden” başlıklı toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi:

b43yhjx0bpq1gwdcfdeoolgm.jpg

1m2kvjtindrhl5Iqpec6pwxr.jpg

hbrsfk21owa9jjvnl87tgzsi.jpg

lizd0eh8zcxsIfn23mngg1a4.jpg

rigd8xsnb2zucovaepv1fmjt.jpg

3wolnfpdyhziba5usc0cxqu6.jpg

urfswkt9olyhef2q5vcbnxa4.jpg

6uxtn04gclwzzuqoeIx723fy.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.