CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN ADALET KURULTAYI’NIN 2.GÜNÜNDE HAFIZA SOKAĞI AÇILIŞINDA YAPTIĞI KONUŞMA (27 AĞUSTOS 2017)

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN ADALET KURULTAYI’NIN 2.GÜNÜNDE HAFIZA SOKAĞI AÇILIŞINDA YAPTIĞI KONUŞMA (27 AĞUSTOS 2017)

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN HAFIZA SOKAĞI AÇILIŞINDA YAPTIĞI KONUŞMA (27 AĞUSTOS 2017)CHP Genel Başkan..

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN HAFIZA SOKAĞI AÇILIŞINDA YAPTIĞI KONUŞMA (27 AĞUSTOS 2017)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Adalet Kurultayı’nın 2. Gününde ‘Hafıza Sokağı’ açılışında gazetecilere yaptığı açıklama şöyle:

Adalet dedik, “Adalet Kurultayı” düzenledik. Adaleti sadece kendimiz için değil, bu toplantıya katılanlar için değil, bu kurultaya katılanlar için değil, herkes için, 80 milyon için adalet istiyoruz. Geçmişte yaşadığımız büyük adaletsizliklerden örnekler bu sokakta görülecektir. Hafızalarımız yenilenecektir. Umarız Türkiye’de bu tür adaletsizlikler bir daha hiç olmamış olur. Hep birlikte açalım, hep birlikte gezelim, hep birlikte üzülelim ve hep birlikte geleceğe umutla bakalım. Çünkü bu tür adaletsizlikleri artık bu ülkede istemiyoruz ve yaşamak da istemiyoruz.

Teşekkür ederim. 


Kaynak: chp.org.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.