CHP Genel Başkanı Özel’den Bildiri Açıklaması: “Öyle Yağma Yok; İktidara Destek Bekleyenler, Hiç Beklemesinler”

CHP Genel Başkanı Özel’den Bildiri Açıklaması: “Öyle Yağma Yok; İktidara Destek Bekleyenler, Hiç Beklemesinler”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Pençe-Kilit operasyon bölgesinde 12 askerin şehit olmasının ardından yaşanan “ortak bildiri” tartışmaları hakkında konuştu. Genel Başkan Özgür Özel, “Şehit haberleri peşi sıra gelince şunu söyledik. Milli Savunma Bakanı gelsin, Meclis’i bilgilendirsin sonra bildiri mi imzalayacağız, ortak tavır mı takınacağız, yanlış ve hatayı gidereceğiz, bir daha şehit gelmesin diye hep birlikte inisiyatif mi alacağız? Bunu hep beraber konuşalım. Yanıt, ‘Siz bildiriye imza atın.’ Öyle yağma yok, bildiri imzalamakla şehit gelmiyor olsa ben günde 5 bin tane bildiriye imza atayım. Biz bildiriye imza atıyoruz, onlar bayrağı asıyorlar. Erdoğan propaganda yapıyor, bir sonraki şehide kadar herkes unutuyor. Unutmamak için itiraz ediyoruz” dedi.

“MESELE BİR SONRAKİ ŞEHİDE KADAR KAPANIYOR”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa’da basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özel, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde 12 askerin şehit olmasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi’nin aldığı tutum ve yayımladığı bildiri hakkında şunları söyledi:


Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.