CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Aksaray İl Başkanlığında Konuştu: “Mücadelemiz Yeni Şehitler Verilmesin Diyedir”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Aksaray İl Başkanlığında Konuştu: “Mücadelemiz Yeni Şehitler Verilmesin Diyedir”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, “Bu yapıcı, kararlı siyaset ve muhalefet anlayışımızı sürdüreceğiz. Mücadelemiz yeni şehitler verilmesin diyedir. Bir daha şehit acısı yaşamak istemiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’ne, ay yıldızlı al bayrağımıza, bu ülkenin bölünmez bütünlüğüne de sonuna kadar sahip çıkıyoruz” ifadesini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, Pençe Kilit Harekatında PKK’lı teröristlerin saldırısıyla şehit olan Piyade Üsteğmen Gökhan Delen’in Aksaray’da yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Ziyaretinin ardından Aksaray İl Başkanlığı’na geçen Özel, burada gazetecilerin sorularını yanıtladı. Özel, “Büyük bir acının üzerine, şehidimiz Üsteğmeninimiz Gökhan Delen’in ailesine taziye ziyareti yapmak için geldik. Aileye taziyede bulunduk. Zeynep Annenin acısı hepimizin acısı. Babanın acısı hepimizin acısı. Kardeşi Okan’ın, ablalarının gözyaşları hepimizin gözyaşları. Aksaray’ın başı sağ olsun. Türkiye’nin başı sağ olsun” dedi.

al4bj8k2nqewuv3oIpqcfwgj.jpg

hjtvxp2sl6bb8covkmfprzrz.jpg

clmpzo8nhebyxqdywg1vtbzg.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.