CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Anayasa Tartışması Özgür Özel’in, Tayyip Erdoğan’ın Tartışması Değildir

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Anayasa Tartışması Özgür Özel’in, Tayyip Erdoğan’ın Tartışması Değildir

-“ANAYASA MESELESİ GECE 3’TE ATEŞLENMİŞ HAVALE GEÇİRECEK ÇOCUĞUN İLACININ BULUNUP BULUNMAMA MESELESİDİR”

-“TAYYİP ERDOĞAN’A KARŞI DEVLETİ, DÜZENİ, HUKUKU SAVUNUYORUM”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, “Anayasa tartışması Özgür Özel’in, Recep Tayyip Erdoğan’ın tartışması değildir. Gece 3’te ateşlenmiş havale geçirecek bir çocuğun ilacının bulunup bulunmama meselesidir. Türkiye’nin bir ucuna bir hekimin gidip gitmeme meselesidir. Anayasa meselesi barınma hakkı meselesidir. Çocukların parklarda yatmama meselesidir. Anayasa meselesi örgütlenme hakkı meselesidir, sendikalı işçinin hakkını alma meselesidir. Siz anayasayı bir yerden yok saymaya başlarsanız önüne gelen başka bir yerini yok sayar, düzen kalkar, devlet kalkar. Ben Recep Tayyip Erdoğan’a karşı devleti, düzeni, hukuku savunuyorum” ifadesini kullandı.

Özel, Türk Eczacıları Birliği Büyük Kongresi’nin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Özel, soru üzerine, “Sayın Kurtulmuş’un ziyaretinden önce ziyarete ilişkin bir açıklama yapmam doğru değil. Bugün bir meslek örgütünün toplantısına geldik. Bu meslek örgütü de siyaseten homojen bir meslek örgütü değil. Bana karşı hepsi birden bir sevgi ve misafirperverlik gösterdiler ama bu örgütte her siyasi partiden arkadaş var. O yüzden siyasi değerlendirmeler yapmam da doğru değil” dedi. Özel, şunları kaydetti:


Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.