CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antakya Geçici Barınma Alanının Açılışını Gerçekleştirdi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antakya Geçici Barınma Alanının Açılışını Gerçekleştirdi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından yapılan Antakya Geçici Barınma Alanı’nın açılışını gerçekleştirdi.

Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından yapılan Antakya Geçici Barınma Alanı’nın açılışını gerçekleştirdi. Özel, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hem bütün emekçilerine hem de yöneticilerine Sayın Başkanın şahsında teşekkür ediyoruz. Hem lise için hem de bu barınma alanı olarak ifade ettiğimiz bu alan için. Konteyner kentlerin eksikliklerinden bugün herkes yakındı. Alelacele yapılmış, yağmurda su alan, yan tarafında banyosu sızdıran, ısınmayan, soğumayan konteynerlardansa böylesi bir yaşam alanını kazandırmak çok önemli. Ben burada bir teşekkürü, 27’nci dönem milletvekillerimize yapmam gerekiyor. Hepsi birer maaşlarını bağışlayarak, buranın ilk harcını koydular. Hatay’a yapılması noktasında Grubun ortak kararı vardı. Önceki dönem Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun burada bir maaşı olduğunun da altını çizeyim” dedi. Özel ve İmamoğlu, açılışın ardından Barınma Alanı’nda bulunan Hataylıların sorunlarını dinledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.