CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP TBMM Grubu Kapalı Grup Toplantısına Başkanlık Etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP TBMM Grubu Kapalı Grup Toplantısına Başkanlık Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM'de milletvekillerinin ve il başkanlarının katılımıyla gerçekleşen kapalı grup toplantısına başkanlık etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kapalı grup toplantısının çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. CHP lideri Özel, şunları söyledi:

“81 il başkanımızı grubumuz ile bir araya getirdik. Kendi aralarında tanışma ve değerlendirme toplantısı yapıyorlar. Ardından hep beraber grup toplantısını izleyecekler. Ben açılışına katıldım. 81 il başkanımız ve 128 milletvekilimiz burada. Sayın Engin Altay ile Seyit Torun KEİPA toplantısında ülkemizi temsil etmek için yurt dışındalar. Ben de bir teşekkür ve açılış konuşması yaptım. Şimdi il başkanlarımızla grubumuz hep birlikte grup toplantısını beklerken, bir tanışma, çünkü çok yeni seçildiler daha herkes birbirini tanımadı. İl başkanları albümümüz, milletvekili albümümüz karşılıklı olarak verildi. Bundan sonra birlik, bütünlük halinde büyük bir moralle çalışmaya devam edecekler” dedi.

CHP lideri Özel, ‘Bir tanışma toplantısı mı” şeklindeki soru üzerine de “Şu anda 81 il başkanımız ile yurt dışında görevli 2 milletvekillerimiz dışında bütün milletvekillerimiz kapalı grup toplantısında tanışıyorlar. Çünkü pek çoğu birbirini tanıyor ama yeni seçilen il başkanlarımız vardı. Kurultay sürecinde de il başkanları ile milletvekillerini bir araya getirecek bir imkan olmamıştı. Onlar gruba katılmak isteyince 81 il başkanı, böyle bir toplantı düşündük. Öğleden sonra il başkanları toplantısını genel merkezimizde yapacağız” diye konuştu.

rqnkzmcdha7qoIudlyh5nc4j.jpg

va56hdwffmo12nuecdkjtqbu.jpg

0ne5aydfnmruhzdtjzw41vul.jpg

nxzbw4oa5rIkhm2c7dsfphnw.jpg

bskmdoequwIi23go75xuptjy.jpg

yb8wbzletvcrxdyeistu9jx1.jpg

pfsq3ermbxIh261mtcywzuo4.jpg

pvoeb1gh4sn8kbit752lajad.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.