CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “Cumhuriyet Halk Partisi Ulu Bir Çınardır”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “Cumhuriyet Halk Partisi Ulu Bir Çınardır”

“31 MART SEÇİMLERİ CUMHURİYETİN 2’NCİ YÜZYILINDAKİ EN ÖNEMLİ SINAVI”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Spor Kurulu Üyeleri ve Yenimahalle Belediyesi Kadın Hentbol Takımı sporcuları ile birlikte partisinin genel merkez bahçesinde 100’üncü Yıl Fidan Dikim Törenine katıldı. Genel Başkan Özgür Özel, burada yaptığı açıklamada, “31 Mart seçimleri, Cumhuriyetin ikinci yüzyılında hepimizin en önemli sınavı. Ben bütün Cumhuriyetçileri, bütün Atatürkçüleri, Türkiye’yi seven herkesi, bu ülkedeki bütün demokratları ve iyi insanları bir orman gibi hep birlikte olmaya ve hep birlikte davranmaya davet ediyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, 100’üncü Yıl Fidan Dikim Töreni’nde yaptığı konuşmada, “Cumhuriyetin yüzüncü yılını geride bıraktık. İkinci yüzyılın ilk yılına giriyoruz. Spor Kurulumuz, anlamlı yüzyıllarda bir ağaç dikerek, bir çınar dikerek etkinlik yapıyor. Şimdi bahçemize Cumhuriyetin ikinci yüzyılın ilk ağacını dikeceğiz. 19 Mayıs 2019’da dikilen çınar orada duruyor. Cumhuriyet Halk Partisi, çokça söylediğimiz gibi ulu bir çınardır. Kökleri çok sağlam olan bir çınar. 100 yıllık bir çınar. Bundan sonraki yüz yıllarda da var olacak bir çınar” ifadelerini kullandı.

“TEK VE HÜR OLACAĞIZ”

Türkiye’yi seven herkesi bir arada hareket etmeye davet eden Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Özgür Özel, tören sırasında yaptığı konuşmada şunları dile getirdi:

“Biz, bugün burada Yenimahalle Belediyemizin başarılı kadın hentbol takımı ile beraberiz. Yine Spor Kurulunda geçmişte çok önemli başarılar elde etmiş, birlikte siyaset yaptığımız, önceki dönemlerde sporda büyük başarılı olan arkadaşlarımızla birlikteyiz. Buraya ağaç dikeceğiz. Nazım Hikmet’in dediği gibi, ‘Ağaçların tek ve hür olması önemli ama bir orman gibi kardeşçesine yaşamak da önemli.’ Şimdi siyasette çok konuşuluyor. ‘Tek ve hür mü olacağız’ diye. Elbette her birimiz tek ve hür olacağız. Ama başarılı olabilmek için bir orman çokluğunda olmak lazım.”

“CUMHURİYETİ SEVENLER KAZANSIN”

“31 Mart seçimleri, Cumhuriyetin ikinci yüzyılında hepimizin en önemli sınavı. Ben bütün Cumhuriyetçileri, bütün Atatürkçüleri, Türkiye’yi seven herkesi, bu ülkedeki bütün demokratları ve iyi insanları bir orman gibi hep birlikte olmaya ve hep birlikte davranmaya davet ediyorum. Cumhuriyetin ikinci yüzyılında Cumhuriyeti sevenler ilk zaferi 31 Mart seçiminde hep birlikte kazansınlar. Onu ümit ederek bu çınar ağacımızı hep birlikte dikiyoruz.”


7zfw2lplf4euqy9b6ahmdjes.jpg

dcuq9rIwomj2ylep4dxho5vp.jpg

3gwntjhbuq2sdyIjvzt6ngms.jpg

3jnfshvx6zjc9kcorpgozIyl.jpg

7df4d8Icylh0k9qzc5bxzaxu.jpg

xmbokk54zpudayjiyq6gjxsn.jpg

y4vaxhvjudqrceroh9tyc78s.jpg

hifmb6Iqupww9me7syyjqdo0.jpg

3gcvukhjpvokrrInbscm9dft.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.