CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Saraybosna’da Sonsuz Ateş Anıtına Çelenk

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Saraybosna’da Sonsuz Ateş Anıtına Çelenk

-ÖZEL, CUMHURBAŞKANLIĞI KONSEYİ ÜYESİ BECİROVİC İLE SOHBET ETTİ

-“BOSNA HERSEK İLE İYİ İLİŞKİLERİ SÜRDÜRME ÇABAM DEVAM EDECEK”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Bosna Hersek Devlet Günü nedeniyle bulunduğu Saraybosna’da Sonsuz Ateş Anıtı’na çelenk koydu. Törenin ardından Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi Üyesi Denis Becirovic ile sohbet eden Özel, “Önceki genel başkanlarımızın olduğu gibi benim de Bosna Hersek’e ilgim ve iyi ilişkileri sürdürmek için çabam devam edecek” ifadesini kullandı.

Özel, Saraybosna’da Bosna Hersek Devlet Günü nedeniyle düzenlenen törenler çerçevesinde Sonsuz Ateş Anıtı’na çelenk koydu. Törenin ardından Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi Üyesi Denis Becirovic ile sohbet eden Özel, “Ülkenizde çok önemli bir görevdesiniz. Siyasi bir akrabanız olarak bu göreve gelmenizden ötürü büyük bir mutluluk duyuyorum. Bundan sonra sağlıklı günlerde daha sağlıklı şekilde görüşmeyi diliyorum” dedi. Özel, “Bosna Hersek’in tanındığı dönemdeki Dışişleri Bakanı Hikmet Çetin, partimizin önceki genel başkanlarından. Onun da selamını getirdim. Önceki genel başkanlarımızın olduğu gibi benim de Bosna Hersek’e ilgim ve iyi ilişkileri sürdürmek için çabam devam edecek” diye konuştu. Özel, “25 Kasımlarda ve 11 Temmuzlarda sizinle en üst düzeyde birlikte olacağız” dedi. Özel, “Belediyeler konusuna gelince, Türkiye nüfusunun yüzde 65’ine partimin belediye başkanları hizmet veriyor. Mart ayındaki seçimlerden sonra bunu artırmayı ümit ediyoruz. Bütün belediye başkanlarıma, Bosna Hersek ile olan kardeş belediyecilik ilişkilerini hem sayısal olarak artırmalarını hem nitelik olarak yükseltmelerinin talimatını vereceğim” ifadesini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.