CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “Halkçı Belediye Başkanları ve Hizmetleri Şehrinize Gelebilir”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “Halkçı Belediye Başkanları ve Hizmetleri Şehrinize Gelebilir”

YAPILMASI GEREKEN CHP’Lİ BAŞKANLARA ANADOLUNUN DÖRT BİR YANINDA OY VERMEKTİR”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Abidin Paşa Köşkü Milli Mücadele Müzesi'nin açılışına katıldı. Çankaya Belediyesi’nin ev sahipliğindeki açılışa, Genel Başkan Özgür Özel ile birlikte Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, önceki dönem CHP Genel Başkanları ve adına müze yapılan eski Ankara Valisi Abidin Paşa’nın üçüncü kuşak torunu Esin İleri katıldı. Burada konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özel, “31 Mart seçimlerinde eğer CHP belediyelerine oy verirseniz, böyle halkçı belediye başkanları ve bu kadar hizmetler sizin beldenize, ilçenize, şehrinize gelebilir. Onun için de yapılması gereken CHP’nin belediyecilik anlayışına sahip olacak olan belediye başkanlarımıza Anadolu’nun dört bir yanında, 976 ilçe ve 81 ilde oy vermektir” dedi.

Milli Mücadele Köşkü açılışında Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in konuşmasının ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, söz aldı. Yavaş, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde CHP’li belediye sayısını artıracaklarını kaydetti. Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel ise açılışta yaptığı konuşmada, “Bugün burada bir açılış törenindeyiz, benim için çok önemli bir gün. Benden önce hem CHP’ye hem devletimize hem Ankara’ya çok önemli hizmetler etmiş, hepimize emeği olan ve Türkiye’ye emeği olan, bundan sonraki süreçte de varlıkları ile hepimize yol gösterecek olan üç sayın genel başkanımın huzurunda buradayım. Üçüne de katılımları, partimize, ülkemize, hepimize yapmış oldukları katkıları için minnetlerimi sunuyorum” dedi. Özel, konuşmasında ayrıca şunları söyledi:

lck4gpge268hfn3fydwuq7wz.jpg

q7dzip1c6wvkue9vateng0fb.jpg

oIqf2j6y3ha4yleocwpkw0nb.jpg

lkaxsqhitjmpcvu8f6Itzc4g.jpg

pexvwz3hIu6ugvksyawdrqag.jpg

hx20elIagmywgq7nmfuuwvjb.jpg

xmltebhazufb714d9dovc5ga.jpg

f9mbdkscglnIjpwvvsc1k7lx.jpg

9czsyujndkkhewve0gm7ooxl.jpg

q2fwkm7gwzb4gc93xqetm6sh.jpg

txfgq03svn8uyvckhqwldsfm.jpg

cl1b4reupxtzupxomw6doIcy.jpg

pvyw6om0gk7nqhpszruz1ah2.jpg

ndhk2lr54rz8wcgpfemnq1dj.jpg

p7vfz1inumsctghlof93wxyl.jpg

7hoko8fjg0hbzv2wqcia1t6a.jpg

vukoomaj4wIxr8lhvgihypsf.jpg

nsenm0pzemljigp2k4wyh9oa.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.