CHP Genel Başkanı Özgür Özel Manavgat’ta: “Herkesi Partimize Çağıracağız, Kapılarını Ardına Kadar Açıyoruz”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Manavgat’ta: “Herkesi Partimize Çağıracağız, Kapılarını Ardına Kadar Açıyoruz”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel:

-“Bunu söylemekten hiç bıkmayacağız, sürekli anlatacağız. Herkesi partimize çağıracağız. Kapılarını ardına kadar açıyoruz. Başı sıkışan, dara düşen gelsin. Çünkü burası hepimizin evidir. Tapusu ne bendedir ne kimsededir. Tapu bir kişiye aittir; Gazi Mustafa Kemal Atatürk.”

-“Türkiye'nin dört bir yanında gidişattan memnun olmayan, yoksullaşmadan bıkan, artan fiyatlardan, kiralardan şikâyet eden, geçinemeyen, zorlanan kim varsa onları Cumhuriyet Halk Partisine destek olmaya, hep birlikte iktidarı değiştirmeye davet ediyoruz.”

-“Manavgat Belediyesi, yangınlarda, emin olun devletin ayıbını örttü. 100’den fazla parça parça yer var. Buraları şimdi satıyorlar. Satarken Milli Emlak’tan satsa yüzde 40’ı sizin, Manavgat’a hizmet olarak gelecek paranın yüzde 40’ı. Ama bunu TOKİ’ye devretmişler, yüzde 100’ünü Ankara’ya alıyorlar. Neden? Şükrü Başkan o parayla Manavgat’a hizmet etmesin diye. Paranızı çalıyorlar. Seçimde bunun hesabını sorun AK Parti’den.”

-“Bu yükselen umudu büyütün, yükselen heyecanı büyütün. Herkesi oy kullanmaya, bu sefer iktidara daha önce oy verse de bir sarı kart göstermeye, iktidara geçmişte oy verenlerin de dikkatini çekmeye ve sorunların çözülmesi için sandıkta birleşmeye çağırın.”

-“Biz bu ülkeyi seviyoruz, bu bayrağı seviyoruz. Hep birlikte Atatürk'ün partisini Türkiye Cumhuriyetinde iktidar yapmaya yürüyoruz. Söz veriyoruz.”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Manavgat İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyaret öncesi ilçe başkanlığı önünde vatandaşlara ve partililere seslenen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, şunları söyledi:




3714iwmxsar9fayqdhbkzItg.jpg

9kqcrt2by0lvdzkbasneqshd.jpg

evwhdexjInnrzaqktr8gwjul.jpg

xyeag9t7cpdvtusjxw0jmiqy.jpg

0bje1lsoqm6ckflyhts48xb3.jpg

vurmwlkeish6o5qdxtczduya.jpg

aftnv4mlmwdquykzbycd7h35.jpg

lye5oddx4upn2a9rc81bIiqv.jpg

zoypqnsgiuenwc6sw2rbvvxy.jpg

vke5pdas26nhsxevu7frqkmt.jpg

xkdbhutxz16makys5pnvwrto.jpg

vam6nijnsIgstjqgtlfx8upy.jpg

kyzorb8gpddnxelkhuvgaqjv.jpg

c9dfknnpfhysvywqlsavujub.jpg

f1lxvw8obakijyccI5d7dvn2.jpg

engw1bxnwqpue3yjac6oh95o.jpg

oee0lv1fvscypuiqmhkxu4kr.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.