CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Turgutlu’da: “Kim Sıkıntı Çekiyorsa Sıkıntısını Dile Getirmek Boynumuzun Borcudur”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Turgutlu’da: “Kim Sıkıntı Çekiyorsa Sıkıntısını Dile Getirmek Boynumuzun Borcudur”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, memleketi Manisa’da Muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşlarıyla bir araya geldiği toplantıda, enflasyon verilerine ve vatandaşın “eriyen” gelirlerine dikkati çekti. Genel Başkan Özgür Özel, “TÜİK’in kısaltması ne? Tayyip Erdoğan’ı Üzmeyen İstatistik Kurumu. Tayyip Erdoğan’ı üzmüyor ama emekliyi üzüyor. Tayyip Erdoğan’ı üzmüyor, çalışanı üzüyor. Tayyip Erdoğan’ın bir dediğini iki etmiyor ama esnafı perişan ediyor. O yüzden ben muhtarlarıma şunu hatırlatmak isterim; Genel seçimler insanların siyasi tercihlerine göre oy verdikleri seçimlerdir. Biz genel seçimlerde bu ülkenin bu sorunlarını çözmeye taliptik. Çok da iyi bir noktaya geldik ama ikinci turda yüzde 1,5 gibi bir oy farkı ile iktidara gelemedik. Gelseydik bambaşka şeyler olacaktı. Ama bugün etkin bir denetim yapma, sorunları dile getirme, 4 yıl boyunca kim sıkıntı çekiyorsa sıkıntısını dile getirmek boynumuzun borcu” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, Manisa’nın Turgutlu ilçesinde Muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Buluşma Programına katıldı. Genel Başkan Özgür Özel burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:


zcpa9Iajspwqukxlntmnuh5g.jpg

zrsdzdIgso5uaewxuwmi8tqv.jpg

rsuphv6x4cdeaqyI0fklgjfm.jpg

Iat1jvore7yprpzhby2j6qwx.jpg

burzqkms1suw2o5ppyne0Iof.jpg

zltxtm2f4neaqwd0ryvyujob.jpg

ltjpqr0uu71zgnswovhpsdcm.jpg

sc459raywsbgjlqbvvn6ketu.jpg

foI9e5ruh4jqlpapwxkzy8wg.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.