CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “Türkiye’nin İçinde Bulunduğu Tüm Krizleri Konuşma İmkanı Bulduk”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “Türkiye’nin İçinde Bulunduğu Tüm Krizleri Konuşma İmkanı Bulduk”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan’ın ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, “Bugün ülke meselelerini konuştuk. Belki de en çok emekliler açısından yakıcı olan ekonomik krizi ve satın alma güçlüklerini, işsizliği, Türkiye’nin içinde bulunduğu tüm krizleri konuşma imkanı bulduk” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan’ı Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nde kabul etti. DEM Parti heyetinde ayrıca Eş Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Rüştü Tiryaki ve Özlem Gündüz de yer aldı. Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, DEM Parti Eş Genel Başkanları Hatımoğulları ve Bakırhan ile yaptığı görüşmenin ardından basın toplantısı düzenledi. Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel şunları söyledi:


ildhwbjt7qugg6o3vrt8urbm.jpg

jvgkxuwsebfojqrumm78Ivyl.jpg

gwjlwfmzho751oc9m4xrbqsv.jpg

ahwp3tbm1qraykdugncck07f.jpg

pqzIksdt1ulzyhdj2kr64om5.jpg

prh9jtivumnxmrzobozl1bxw.jpg

j7okg8tvfieldwbuorrwpl1b.jpg

dci5bslrwklujodasggjqow2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.