CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “Ülkenin Geleceğine Sahip Çıkmak İsteyenleri Mitingimize Davet Ediyoruz”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “Ülkenin Geleceğine Sahip Çıkmak İsteyenleri Mitingimize Davet Ediyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) toplantısının ardından Can Atalay hakkındaki Anayasa Mahkemesi kararının uygulanmaması hakkında konuştu.

Gezi davası sonucu verilen hapis cezasını anımsatan Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, “AVM yapılmasın diyenden darbeci olur mu? Onlar o gün bunları istemeseydi, bugün orada övündükleri Atatürk Kültür Merkezi değil bir yandaşın AVM’si yükselecekti” dedi. Genel Başkan Özgür Özel, “Demokrasiye sahip çıkacağımız, anayasaya sahip çıkacağımız, geleceğimize, emeğimize, ekmeğimize, ülkemize, vatanımıza sahip çıkacağımız büyük miting için 14 Ocak Pazar günü saat 13.00’te tüm vatandaşlarımızı, tüm siyasi partileri, tüm meslek örgütlerini, tüm sivil toplum örgütlerini ve bu ülkenin geleceğine sahip çıkmak isteyen her ferdini, bilhassa gençlerini Tandoğan meydanında geleceğimize, adalete, hukuka ve ülkemize sahip çıkan mitingimize davet ediyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, toplantıların ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

g3cuabpwfvpnh0ecjduxni71.jpg

a43kvlytqiwjy1dzecphmb0n.jpg

xImlqup1nqodj86ysieaatxm.jpg

Iqadcpuejgz8ln7qwzmn6tfj.jpg

naidy4tcymgxk1xd5pgla8uo.jpg

dqaihpnoc4q2zfxt0yebjjka.jpg

xpl7v98sm6wwzrnjhIcjucqb.jpg

dkc2Ixvps1ytlriubwm86maf.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.