CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “Var Gücümüzle Direneceğiz, Sakın Erdoğan Meydanı Boş Sanmasın”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “Var Gücümüzle Direneceğiz, Sakın Erdoğan Meydanı Boş Sanmasın”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel:

-"Türkiye’de Recep Tayyip Erdoğan’ın devraldığı iktidarda, Başbakan’a yazar kasa atılabiliyordu. Şimdi, külliyeye 3 kilometre yaklaşıp göz atsan, gözünü çıkarırlar. Kimse masum değil. Esas suçlu iktidar, otoriter rejimler. Ama sonuçta bir otoriter-popülist lidere, ‘Sen ülkeyi neden otoriterleştirdin’ denilmez. Orada döner muhalefete bakarlar. Biz, kendi özeleştirimizi yaptık. Kurultayımızdan sonra; hep birlikte sokaklardan korkmayan, meydanları dolduran, kararları hep birlikte alan, uygulayan güçlü bir CHP inancı ile hep birlikte çalışıyoruz"

-"Darbelere karşı direnmek en meşru haktır. Hatta bu konuda uluslararası dayanışma çağrısı yapılır… Şimdi kendi darbeye kalkıştı. Biz bu darbe girişiminin karşısında var gücümüzle direneceğiz. Sakın bu meseleyi, basit bir mesele olarak görmesinler. Sakın ha sakın Tayyip Erdoğan, meydanı boş sanmasın"

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel; CHP TBMM Grubu’nun Yargıtay 3. Ceza Dairesi’nin Anayasa Mahkemesi üyeleri hakkındaki suç duyurusu karşısında başlattığı Adalet Nöbeti’nin ikinci gününde, TBMM Genel Kurulu salonundan Halk TV canlı yayınına katıldı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yayında şunları söyledi:

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.