CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “Yarınlarına Umut Bağlamak İsteyen Herkes Direnmelidir”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “Yarınlarına Umut Bağlamak İsteyen Herkes Direnmelidir”

“KUVVETLER AYRILIĞINDAN BAHSETMEK İÇİN HİÇBİR GEREKÇE KALMADI”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Sosyal Demokrasi Derneği’ni (SDD) ziyaret etti. Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklamalar yaptı. Genel Başkan Özgür Özel, TİP Hatay Milletvekili Can Atalay hakkındaki Anayasa Mahkemesi kararlarının uygulanmaması hakkında, “Türkiye’nin yarınlarına umut bağlamak isteyen herkes direnmelidir” dedi, Atalay’ın serbest bırakılması çağrısını yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, SDD ziyareti hakkında, “Bugün Sosyal Demokrasi Derneği’nin Genel Merkezini ziyaret ettik. Burada değerli başkanla birlikte, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bir kahvaltı gerçekleştirdik. Sayın Başkan ‘Simidimiz, peynirimiz var. Bekleriz’ demişti. Bugün kahvaltıda onların misafiriydik. Aslında Sosyal Demokrasi Derneği’ne uzun süredir bir ziyaret planlanıyordu. Takvim müsait olmamıştı. Kendileri ben Genel Başkan seçildikten sonra randevu talep edince, ben kendilerine randevu vermek yerine bizim gitmemizin uygun olacağını söyledim. Bugün o ziyareti gerçekleştirdik. Dünyadaki bütün sosyal demokrat partiler kendileri ile benzer dünya görüşüne sahip dernek ve vakıflarla sıkı ve yakın ilişki içinde olurlar. Oradaki üretim, teorik katkı pratik siyaseti hem güçlendirir, hem zenginleştirir. Biz böyle bir arayışın içinde bundan sonra daha çok olacağız. Mevcut yapılarla ilişkilerimizi geliştireceğiz, bundan sonra aynı dünya görüşüne sahip olduğumuz yapıların, derneklerin, vakıfların güçlenmesini, bize güç vermesini, bizim onlardan güç almamızı, onların da bizlerin katkı ve destekleri ile daha özgürce üretmelerini sağlamak bizim için son derece önemli” dedi.

nybvmnx2gaqje8rilgph6z51.jpg

anl2ml6hzIoiwy3ajfdsdhuv.jpg

xnmgkmsdcg9lwItdyz8wke07.jpg

ph4jozj6knfoldmeswvn08I5.jpg

4ybmzxo2leqj8nhkvqdch9nt.jpg

gepzyxkb95hzf2ltdo1ndcxa.jpg

dx5ovssugIdkb6o1ymzw3akf.jpg

5by0rrde6lupli1zzttwhwIh.jpg

akxec4wxlys7zmgqvr9sov6g.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.