CHP Kağıthane Delege Seçimlerini Tamamladı

CHP Kağıthane Delege Seçimlerini Tamamladı

CHP Genel Başkanlığı takvimine göre; ülkedeki CHP İlçe başkanlığı delege seçimlerine start verilmesi üzerine Kağıthane de yapılan seçimler tamamlandı. Sonuçlarına göre; %98 oy ile Beyaz Liste seçimin galibi oldu.

CHP  Kağıthane ilçe başkanlığı delege seçimlerini tamamladı.  İlçe Örgütü  en demokratik, en şeffaf ve tüzüğe uygun bir biçimde delege seçimlerini tamamlayarak 10 Aralık'taki ilçe kongresine hazır duruma geldi.

19 Mahalle içinde mevcut yönetim 17 mahallede beyaz liste ile başarılı bir sonuçla  çıkarken, Mavi liste ile delege seçime giren  muhalif kesim  Çağlayan ve Gültepe mahallelerinde başarıya ulaştı.

Tek liste oldugu halde mahalle seçimlerinde sandığa üye getiremiyen mahalleler dışında, 19 mahalle içinde kıyasıya yarışın yaşandığı mahalle ise,  Çağlayan ve Gürsel Mahallesi oldu.

Delege ağalıklarının son bulduğu, çalışmadan emek vermeden yıllardır delege olan partiyi kullanarak kendisine iş kapısı yaratan bir yere gelmek isteyenler bu seçimde delege olamaması dikkatlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum