CHP Kağıthane Gültepe Mahalle Temsilciliği Aşure Dağıttı

CHP Kağıthane Gültepe Mahalle Temsilciliği Aşure Dağıttı

CHP Kağıthane Gültepe Mahalle Temsilciliği, Muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıttı. Gültepe CHP Gültepe temsilciliği önünde kurulan stant partililerin ve vatandaşların akınına uğradı.

CHP Kağıthane İlçe Başkanı Cihan İlim Yeşildağ, CHP İstanbul il başkan yardımcısı Saniye Yurdakul,Kağıthane meclis gurup başkan vekili Bülent Karakaş, aşure kazanının başına geçerek gelen vatandaşlara aşure ikram etti.

Kağıthane meclis üyesi ve grup başkan vekili Bülent Karakaş, CHP Meclis üyesi Vural Koçyiğit, iyi Parti Meclis üyesi Ercan Erdoğan,CHP Kağıthane delegesi Çetin Özcan ve  Ali Polat'ın katkıları ile kurulan aşure kazanları, partililer ve vatandaşlar aşure alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

CHP Kağıthane İlçe Başkanı Cihan İlim Yeşildağ, aşure almak için gelen vatandaşların Muharrem ayının kardeşlik ve barış duygularının pekiştiği bir ay olduğunu söyledi. Aşure almak için gelen vatandaşlar da birliktelik mesajları verdiler.

-001.jpg2-003.jpg3-002.jpg4-001.jpg5-001.jpg6-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.