CHP Kağıthane Kadın kolları, Kandil simiti dağıttı

CHP Kağıthane Kadın kolları, Kandil simiti dağıttı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kâğıthane ilçe Örgütü üyeleri, Regaip Kandili nedeniyle, Kâğıthane’de kandil simidi dağıttı.

 CHP Kâğıthane Kadın kolları başkanı Filiz Yıldırım, Bugün güzel bir gün, 23 Nisan’ın millete seçme ve seçilme hakkının verildiği ve Mustafa Kemal’in çocuklara armağan ederek Türk Ulusu’nun barış ve sevgi dolu bir cumhuriyete hazır olduğunu tüm dünyaya gösterdiği gün olduğunu söyledi.Kandillerin birlik ve beraberlik için önemine değinen Kadın Kolları Başkanı Filiz Yıldırım, yaptığı değerlendirmede, "Bizler aynı mahallede yaşadığımız için komşuluk birlikteliğimiz, aynı toplumda yaşadığımız için toplumsal birlikteliğimiz, aynı dini yaşadığımız içinde din kardeşliğimiz mevcuttur. Bu yüzdendir ki, bizde birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirmek adına bu duyguları canlı tutmak adına Regaip Kandilimizde, kandil simidimiz le birlikte sıla-i rahim yapalım istedik. Herkesin Regaip Kandili’ni kutluyoruz" dedi.















 



Haberin Nabzı Gazetesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.