CHP Kağıthane, Nurtepe seçim ofisini açtı

CHP Kağıthane, Nurtepe seçim ofisini açtı

7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlere hazırlanan CHP Kağıthane ilçe başkanlığı. tamamen Nurtepe mahallesi üyelerinin katkıları ile, Nurtepe seçim ofisini açtı.

Haber: Fotoğraf Kasım Aydın

CHP Kağıthane  ilçesi, Nurtepe seçim ofisini coşkulu bir kalabalık ile açtı.

Nurtepe mahalle başkanı Haydar Şimşir, kalabalığa hitaben,” CHP Nurtepe temsilciliğimizin açılışına hoş geldiniz, Değerli dostlarımızın mahalle temsilci arkadaşlarımızın, partililerimizin katkılarıyla temsilciliğimiz kurulmuştur. İktidara yürüdüğümüzü, seçim ofislerimize rağbet gösteren kalabalıklardan anlıyoruz, gördüğünüz gibi kadınlarımız çoğunlukta, partimizi kadınlarımız sırtlayıp götürecektir” dedi.

 CHP Kağıthane ilçe başkanı Şükrü Parlak açılış konuşmasında,  ülkemizin içinden geçtiği süreci hep birlikte üzülerek izlediklerini ifade ederek şöyle konuştu:“Toplumsal barışımızın çok ağır yaralar aldığı, insanlarımızın ırkından, inancından, yaşantısından dolayı ötekileştirildiği, basın özgürlüğünde 3. Sınıf ülkeler düzeyine düştüğümüz, işçinin, emekçinin karın tokluğuna çalıştığı, kuvvetler ayrılığının yerle bir olduğu, antidemokratik tüm uygulamaların hükümet tarafından meşrulaştırıldığı bu süreci hep birlikte yaşıyoruz"dedi

ilçe başkanı Şükrü Parlak konuşmasının devamın da, "AKP iktidarının pervasızca sürdürdüğü bölme, parçalama, yoksullaştırma ve yok sayma politikasına son vermenin, ülkemizin sahip olduğu tarihi ve kültürel birikimi korumanın, her bireyin doğuştan kazandığı temel hak ve özgürlüklere sahip olmasını sağlamanın, yağmanın, sömürünün, talanın, ötekileştirmenin son bulduğu bir devlet düzeninin inşasının tek yolu, sosyal demokrat bir iktidar yani; Cumhuriyet Halk Partisi iktidarıdır" dedi


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.